Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanski hard core!@!!!!!!!!!
Ša bi sa onom izrekom "samo sloga srmidina spašava" Kad prpa genocidaše uhvati prodaju sve redom od "svetog save" preko mladica, radGOVANA do kacavende. Nacrt budzeta za 2018 godin - Ekonomska ulaganja. Svim genocidašima platiti manju svotu novca i traktorima ih poslati u i oko Beograda da prave kuce pod plocom i skupljaju zeljezo po "Velegradskim ulicama".
Izneverena verenica svome junaku Srebrenica, nisam znala da te loži Srebrenica Prepevao: Haris Imamović Veličina slova: Ceca nacionale, širokogruda duša: Ratko Mladić nežan poput lastavice Photo: TANJUG NAPOMENA IZDAVAČA: Ova usmena balada je slabo poznata. Nju je, koliko se da primetiti iz teksta, ispevala sasvim nepoznata srpska verenica svom još nepoznatijem srpskom vereniku. Pretpostavlja se da potiče iz prve polovine '90-ih godina prošlog veka. To je, međutim, malo bitna stvar i potrebno je istaknuti da pesma predstavlja primer najčistije književnosti. Ona govori o večitoj tuzi žene čiji dragi odlazi u rat, te se svako poistovećivanje junaka pesme sa stvarnim srpskim ljudima, da ne kažemo selebritijima, ili pak ratnim događajima mora odrediti kao plod interpretacije zlonamernog čitaoca ili komesara koji je plaćen od evropsko-američkih fondova da bi destruirao srpski identitet i pomogao pripremi novih genocida nad srpskim narodom. Zagrli me, Pođi tamo gde još dišu poturice, Pratiće te srpskog MUP-a jedinice, Ratko Mladić nežan poput lastavice: Sav od žudnje uzdišeš. Zagrli me, Već odavno znam da ne ložim te, Na rat drkaš umesto da obležiš me. Samo napred, ne muči se, ne gledaj me, Ja odavno slutim sve. Zaljubljeni par u malim problemima: Sa mnom spavaš, ona ti je nesanica Photo: www.facebook.com ref: Srebrenica, Nisam znala da te loži Srebrenica: Sa mnom spavaš, ona ti je nesanica, Bojiš se da priznaš to. Srebrenica, kažeš: ''To je samo jedna Tomašica.'' Misliš da sam ona ista devojčica koju laže bilo ko? Zagrli me, Sada pravi Srbin budi, ne laži me. Kad pobiješ te Bošnjake potraži me, Znam da oni tek preklani nalože te. Ja odavno slutim sve. ref: Srebrenica, nisam znala da je sexy Srebrenica: Sa mnom spavaš, ona ti je nesanica. Bojiš se da priznaš to. Srebrenica, Genocid ti draži nego verenica. Nisam više ona ista devojčica
smrt genocidasima i genocidnoj tvorevini......
Ako si protiv genocidasa onda si i protiv turaka koji su ubili preko milion amrenaca, a jos mores dobiti zatvorsku kaznu ako im i spomenes.
a ko su (amrenaca) nikad cuo...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)