Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u picku amterinu do kad ce se ovo sudit? dok ne krepaju?
I Karadjicu, i Mladicu, i onim sudijama BOG DAO DUG ZIVOT I TESKU BOLEST!
Djenerale volimo te!!!
Djavli...zato se i volite
Sabur
i još im treba dokaza. zar nisu dovoljni dokazi oni 5600 mezarija u srebrenici?? haški tribunal je sramota za pravni svijet. Mladića su trebali prije 5 godina osuditi a ne ovdje odugovlačiti kao kod Miloševića.
"U toku je izvođenje dokaza o navodu optužnice da je Vojska Republike Srpske (VRS), čiji je Mladić bio komandant, počinila genocid nad oko 7.000 Muslimana iz Srebrenice..", zar nije dovoljan dokaz onih 5.657 nišana u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari!? Sram da vas bude, namjerno odugovlačite proces protiv zločinca mladića, kako bi se izbjegla presuda, jer presuda zločincu Mladiću, po automatizmu je presuda tvorevini nastaloj na genocidu!
Cuj dokaz 5.657 nisana... :krstiseilijevomidesnom Pa cudi me da niste napravili i 476 miliona nisana i rekli ovo je dokaz necega. :DDDDD
@petar.bozic.3517 Nepotrebno vrijeđaš i trolaš..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sto ne otvore vrata?