Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba bandu osudit na dozivotnu robiju.posaljes dijete u skolu a manijaci ga ucjenjuju i iskoristavaju,umjesto da ga nauci kako postat covjek oni ga naprave prostiturkom.sto ne pomisle na svoje cerke ili unuke da im se moze isto desit.
Sude im sudkinje koju su oni odškolovali.
Krivi su naravno profesori, ali su i one tome doprinijele sami vidimo samo što još gologuze ne hodaju po školama i Fakultetima, u glavi svakako nemaju ništa jer se u društvu probijaju nekom drugom stvarcicom, i na kraju eto one poštetene fujj
Onaj se bacio,svaka mu čast,i Zikrija Avdagić da je pošten prema sebi bi se bacio.....
čudo i ovi nisu \"iznenada\" preminuli ko ostala TROJICA
Sta se to krije od javnosti, pa je iza zatvorenih vrata??? Ako ste nevini, nemate se potrebe kriti iza zatvorenih vrata sudnice. Bagro lopovska profesorska, sa doktorima i advokatima ste, umjesto da vodite ovaj narod naprijed, postali najveci paraziti ovog drustva.
nekadašnjim?