Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja farsa viš i suđenjima Oriću. Znamo svi da je farsa u pitanju. Ili ga pustite vi koji ga grlite i štitite od kažnjavanja ili ga pravično osudite. Šta bacate pijesak ljudima u oči., nismo više budaletine.
Dobro je samo nek ne počinje direktoru UIO Kemalu Čauševiću, a čovjek sve priznao, nema se šta sudit ???, SAMO OSUDIT !
KEMAL JE TRAJNO OSLOBOĐEN (OSLOBODILI GA ISTI KAO ON) VIDJET ĆE SE!
@Muni Nisam siguran ali nije isključena ni takva varijanta u zamjenu za dokaze. SVE , BAŠ SVE protiv drugih. Ako će optuženi biti SDA, HDZ, SNSD šta fali da KEmo svjedoči protiv ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitaju sta hoce vise snjim .....treba da znamo da djelimo sa srbocetnicima drzavu,to se podrazumjeva da i dalje se mora cetalji durati,njima je u krvi da srbuju , pa sad rajo vidite stacete il durat il s'njima treba zavrsit zauvjek nikad nece biti mira dok god cetalji hodaju zemljom Bosnom...! cetalji mozda ste zaboravili: https://www.youtube.com/watch?v=ImCdPEhGiPM
@glas-razumaglas-razuma ....mars cetnik ....jebem ti seju ,samnom nikad neces zivit , smradu ....ja gdje vas sretnem dobro se ne provedete ........smece cetnicko mamicu ti jebe, meni neces srbovat a nikad i nisi,svinje cetnicke ....doce dan kad cete platiti zbog pobijenih neduznih samo sto smo muslimani...!
@glas-razumaglas-razuma ......pitaj ,babu i prababu....ko je Jeba uz tarabu, Jebavali su vas Turci 500 godina ...hallo, pa to nije mala stvar , svi vi imate 30% Turske krvi svi do jednog...!
briga njega on se iskida od smijeha
Veliki GOSPODIN mogu mu ga sipu samo!!!
Nevin covjek treba ga pustit na slobodu kad je haag rekao da nije optuzen pa sta onda zele
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla.