Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina bosnjackih \"komentatora\" pati od amnezije. Niko da se sjeti kada je KARADZIC molio Aliju; Ajde alija, molim te kao brata da se dogovorimo, da ne dodje do krvoprolica, na sta je dobio odgovor: MI SE MORAMO POBITI DA VIDIMO KO JE JACI. Ovo ko hoce moze da pronadje i snimke tih razgovora. Trazili ste rat i izgubili ga, pa sada plakanjem probate povratiti bilo sta. HELJP BAZNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axa, kazes da je Alija govorio MI SE MORAMO POBITI DA VIDIMO KO JE JACI. Ja to nikad nisam cuo. Prije su mi poznati snimci sa rijecima: Nebojte se rata nece biti. KAo sto je ovaj psihopata govorio da bi moglo nestati jednog naroda. Tako da je ovaj prvi promasio u izjavi a oovaj drugi pokusao ostvariti izjavu. Zato nije ti za vjerovati. Lazes ko (kod nas se kaze pas). Opet ponavljam steta sto ne bi nekog Tite 91.
pogledajte ovu nakazu !sta se moze zakljuciti?Da neandretalci jos nisu izumrli medju srbima i ostalim ciganima
@OBILIĆ Ye*es li ti sta, ili cekas opet rat da bi opet \"sta\" silov`o ????
Znate li koji je najveci Srpski grad sa 2 slova ? Ag !
ok....... a sad klekni i zini........................
Meni je ispod svakog nivoa da vodim bilo kakvu diskusiju osobama slicnim karadzicu , a to si ti sigurno ! ( karadzic namjerno s malim slovom ! )
@Krajisnik Vjerujem. Ti \"povampireni pravoslavci\" su upravo misevi o kojim pricam, puzali su ko gnjide okolo dok ih vozdovi i popovi nisu sazvali da im isperu i zatruju primitivne male mozgove. Da je UDBA radila punim kapacitetom, ko sto nije, ta nacional-fasisticka stoka bi zajedno sa Radovanima, Alijama i Franjama pokrepala tucajuci kamenje po dalekim otocima lijepoga jadrana, a mi danas zivjeli u normalnoj zemlji i mozda nebi morali dizat kredite da idemo na more.
a izgleda da si imao \"pogresno\" ime znas da te kod nas niko ne pita za misljenje prvo te pitaju za ime, pa onda pucaju sta ces...slobodarski ljudi, sa izrazito razvijenom empatijom, ljudskoscu, moralnim vrijednostima....i tako tim
Da niste iz kafana preko noci poceli ici u crkve i dzamije, slusat ratnohuskacke vjerske i nacionalne vodje, danas bi bilo pola miliona vise zivih ljudi, a psihijatrijski slucajevi kao ovaj sa slike bi skapali u bijedi i anonimnosti kao sto i zasluzuju. O zivotnom standardu ne treba ni pricati, ali evo vam demokratija, uzivajte u torovima i valjajte se u sopstvenim govnima. @UDBA, malo se predje. Evo ja nisam nikad usao u neku vjersku ustanovu pa zamalo izgubi glavu od povampirenih pravoslavaca 92 u Krajini. A b io sam najveci Jugosloven. Pa sad ti meni pricaj price. A ovaj psihopata nije zasluzio da zivi ko normalan covjek, ustvari i nije normalan. Nikad ni bio. Steta da nije bilo nekog Tite 91-e pa da ih je sve potamanio mamaru im nacionalisticku.
Ne može mujice tako to se radi samo u muslimanskom (zatucanom) svijetu kontaš?
Da niste iz kafana preko noci poceli ici u crkve i dzamije, slusat ratnohuskacke vjerske i nacionalne vodje, danas bi bilo pola miliona vise zivih ljudi, a psihijatrijski slucajevi kao ovaj sa slike bi skapali u bijedi i anonimnosti kao sto i zasluzuju. O zivotnom standardu ne treba ni pricati, ali evo vam demokratija, uzivajte u torovima i valjajte se u sopstvenim govnima.
ti si već \"ohlađen\"........ u mozak............... kretenu.........
bih ovo po kratkom postupku. Bez izvodjenja pred sud ni njega ni svjedoka. Zna se sta je i kako radio . Ovako se razvlaci u nedogled ,a imaju cinjenice ili ............predajte ga zenama Srebrenice ili Bos. Krajine u ruke !
pa dragi moji muslimani, mi smo izmislili terorizam za vas