Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka na tekst; gospoda draga nije ABiH, vec ARBiH, sto je velika, velika razlika...
@ultras Procitaj izjavu ovlastenog lica ispred Haskog tribunala u vezi NAVODNIH iznesenih istina u ovom filmu .Danasnja izjava. Uredzivacka politika pojedinih medija moze biti potkupljiva roba, ISTINA je nesto drugo.istinu je utvrdio pomenuti sud. Sto se tice postovanog generala Armije BiH Dudakovica,istina je da je on branio ognjista svog Bosnjackog naroda koji je u Bosanskoj krajini 100 procentno vecinski narod i nije napadao kao Mladic,opstine gdje je Muslimanski narod bio u apsolutnoj vecini,a takva je bila opstina Srebrenica.Naravno to je bila i zasticena zona, a to ima i drugu orzavajucu dimenziju.i sam je priznao na sastanku uzeg rukovodstva SDS da se takav plan egzodusa nad civilima ne moze sprovesti bez GENOCIDA.Ipak je to znao ,a svjesno uradio.I jos nesto za svaku nevinu srpsku zrtvu ne vidim razlog da se takav monstrum Bosnjak ne procesuira,naprotiv zelim da takvi budu osudzeni na maksimalne kazne.
NE DAJ SE GENERALE, SRBIJA JE UZ TEBE!!! Da si Bog dao zavrsio posao sa ovom stokom...
\"m\" da li je tokom napada na Srebrenicu poginuo i jedan vojnik ili su svi bili civili.Ko je pobio 3000 Srba oko Srebrenice.Da je Mladić htio da se desi što se desilo dali bi iko izašao živ?Ne bi .Pogledaj Atifa Dudakovića i njegovih naredbi pa ih uporedi.Bilo je svega u Srebrenici i nije samo Mladić kriv.U Srebrenici imaju svoje prste i Alija,Naser,i dr.Nemoguće da niko živ ne pogine u proboju prema Tuzli.
@m Na filmu govore iskljucivo americki, muslimanski akteri dogadjanja, oficiri, politicari, tajne sluzbe, a snimaju opet skandinavci.Kad oni svi kazu sta su radili, ja im verujem. Mandat Haškog tribunala jasno i precizno određen je Statutom. Ovaj međunarodni sud nema nikakve ingerencije u odnosu na uređivačku politiku elektronskih medija u Švedskoj 2011. godine.
@ Foca! Svaki posten covjek ovog svijeta zna da je to narucen projekat od strane organa genocidne tvorevine,mozda finansiran i tvijim novcem.zar ti dokumentarni snimci iz tog vremena ne otvaraju oci,jel svojim mozgom ne mozes da razmisljas i da ocijenis i razlikujes dobro od zla.Sjeti se snimljenih naredbi zlocinca Mladica,sjeti se straha i suza uplakane i gladne djece Srebrenice.danas se i Haskin sud ogradio od takve istine koja je falsifikovana u tom filmu.Smogni snage i nadvisi sebe jer ti je dragi Bog dao razum te ga ojektivno iskoristi,a ne da ti drugi serviraju pamet.
Pogledjte film Norveške televizije o Srebrenici.Fazla je korektan autor i istinu kazuje o tome.Pogledaj te pa vidite kome treba suditi???????
Dragi moji zemljaci pogledajte film o Srebrenici koji je prikazala Norveška televizija pa onda da komentarišete.Kome terba da se sudi za Srebrenicu??????.