Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veli naš A-lj-o Izmetbegović \"nejma rata dragi moji b-o-š-n-j-a-c-i nebrinite se,sjedite i uzivajte kod kuca\" kad ono klap G-E-N-O-C-I-D,pa hvala druze Aljo,bas si nas z-a-j-e-b-o al neces vise onog mi B-o-g-a,ni ti ni tvoj bivsi savjetnik Z-l-a-t-k-o L-a-g-u-m-dz-i-ja a ni tvoje dvije stranke S.D.A i S.D.P.
@ hahahahaa Mamlaze balavi prodo bi kravicu i kupio sebi puškicu ili bi barem na vrijeme pobjego na sigurno a sad bi mi otac i majka i dva brata bili zivi a ne pod zemljom. Jel sad kontas bolje učero ti Zlajoglavi i Aljo rahmeteljesum u čmar?
Zasto radikalni islamista ? Znaci sve nevine Bosnjacke zrtve su - radikalni islamisti.
djubre usrano cetnicko!!
@@m Na osnovu cega to tvrdis .Kada vec tvrdis hajdì obrazlozi. Da nisi i ti iz SA - x redakcije.?
Sarajevo x-ici sto to radite ?
Uvjerio sam se da blokiraju .I prethodno sto je nevazno je proslo.
Moj komentar ne moze proci vec peti put, a dvotacke iz prve .Sto li ???? Da SA_X nije blokirao njima je to ponekad basta?
..
Dok su Hrvati ginuli u Vukovaru, dok je gorilo selo Ravno i dok se u JNA vojarnama spremao genocid nad Bošnjacima i Hrvatima uz blagoslov Miloševića, SDS-a, Pravoslavne crkve i SANU-a Bošnjaci su mislili da neće biti rata i pjevali su o Jugoslaviji. Daleko najnaivniji narod. Zato im se desilo ovo što se desilo. I treba tako kad nemate pameti.
@ hahaha TI SI JEDAN USRANI BALAVAC,IDI GLEDAJ CRTANE FILMOVE.KOLIKO IMAS GODINA? NEDIME POTPUNO SI UPRAVU.
ko ce nama vratiti bracu koji ovako izginuse. Nijedna kazna koju ovaj tenkre dobije nece biti dovoljna da odagna tugu i prazninu koja je nastala u zivotima porodica nastradalih. Nijedna kazna nece vratiti mrtve u zivot. Tuga :(
Bolje bi bilo da te babo iz´drko na djubre neg sto te takvog rodio ....kamo srece pa i tebe ne ubise :))))
cuj Nedima g o v n a r a hahhahahhahahha , eto kao da ti je rekao bice rata ti bi sprjecio genocid i u srebrenici i sve ostale ....de ne prdi tikvo jedna popisana
Pa, ne može se planirati unazad. Svako planiranje je nešto što se radi unaprijed