Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevrej, preziva se "Bankman" hahaha. Koji kralj 😂
Evo materijala za novi film... dobit ce tu kakve crkavice od prava za snimanje.
a vidi licemjerstva...kripto ovo ono , qurccee se da ne placaju poreze njima niko ne treba , najpametniji ....i vidi sad kad ih uvali debbil u belaj daj sudove upomoc FBI, CIA , BIA , MIA... sad bi vam ja odrzo lekckciju kako trgujete tako sebi i rjesite problem ! necete preko regulacionih tijela, banaka, nemojte,...sad gledajte ovoga na Bahamima
Sta si ti, jos jedan pametnjakovic koji ne poznaje materiju? Ali zato kakis po komentarima dan i noc.
Dze su nasi kripto strucnjaci, satro kriptovaluta buducnost. Nema mi nista gore kad neki polupismeni debil pametuje ekonomosti...
Firmu vodio on i još 5-6 njegovih jarana i izuzetno ružna djevojka. Nisu imali ni kakav treba knjigovodstveni program nego koristili quickbooks što je za firmu koja vrijedi milijarde smijšno. Sklapao poslove od 200 miliona dok je igro League of Legends. Šta reći više? Znali smo vi da su krypto valute precijenjene, ali ovo sada sve skupa najviše liči na Ponzi/Piramida šemu.
Kripto je budućnost. Samo treba u kripto ulagati. Pare nikom više ne trebaju, pogotovo u stogodišnjem zatvoru.
Negativci, nije kriv kripto nego berza.
Nije ni berza kriva vec ovaj kriminalac, lopov i prevarant. Idiot prve klase, zasluzio je da bude zigovan svakodnevno u zatvoru dok mu oci i kosa ne otpadnu.