Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod m.uslimana nije bilo zlikovaca,oni su se samo branili,oni su u odbrani k.lali saveznike H.rvate na H.rvatskim vjekovnim ognjistima,oninsu u odbrani k.lali svoju bracu u Zapadnoj Krajini na njihovim ognjistima.Oni nisu sami odrijesili minu na Markalama,stranci su im savjetovali
A, koliko ste vi muslimani osudili vasih zlikovaca?
Treba ga tužiti na nekom sudu gdje je dozvoljeno iznositi dokaze protiv optušenog, ovaj sud je sprdačina s ciljem da potpuno izjednači sve strane.
@pametuglavu Postoje civilizovanije metode: natalitet i univerzitet. A ako bude rata, treba sve redom klat: oko za ok, zub za zub!
Pola(h)ko, ali sigurno, istina izlazi na vidjelo. Za jos koju godinu ce sve biti drugacije, Hrvatima se vec pocelo pola(h)ko pripisvati za agresiju na BiH, a vi cete biti proglaseni za DJENOSAJD u BiH. Od vjek sam govorio; TIHA VODA MULJ NOSI. S vjerom u boga, krst casni i slobodu zlatnu, zivjela srbija i narod srpski.
Pamti pa vrati Bosnjace ! ALI NE DUPLO VEC TOTAL ! Sjeme vam se zatrlo srbi za sva vremena ! Ako ga nece suditi za to sto su odbili, ZALBU Haskom Tribunalu PONOVO i tuziti ga takodje u tuzilastvu Bosne i Hercegovine , ovo cudoviste srpsko mora dobriti adekvatne kazne !