Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada su vam oslobodili Nasera Orića onda su valjali. Licemjeri jedni osudite prvo Orića pa se onda žalite za Gotovinu.
Koji je ovo majmun. Kako samo bezočno laže. Svi, AMA BAŠ SVI koje je optužio Haški tribunal su ocijenjeni kao RATNI ZLOČINCI, koje treba suditi, jer IMA DOVOLJNO elemenata da se njima bavi ovaj sud. Neki manje značajni suđeni su u od strane lokalnih sudova (poput koljača Batka npr.). SUDOVI SU IM SUDILI, TUŽIOCI SU IZNIJELI DOKAZE NA OSNOVU ČEGA SU SUDSKA VIJEĆA DONIJELA PRESUDE, OD KOJIH NIJEDNA NIJE BILA OSLOBAĐAJUĆA, ALI SU APELACIONA VIJEĆA U ČIJEM SASTAVU JE UVIJEK SJEDILA I ČIFUTSKA SPODOBA I NA NJEGOV PRITISAK OSLOBODILA ZLOČINCE. TREBA MERONA SKUPA S NJIMA U BAJBOKANU, MAJMUN ODVRATNI ČIFUTSKI.
Da su jevreji zrtve oslobodjenih zlocinaca dobili bi hiljadu godina robije.
SIEG HEIL izdrkani čifute Teodore................svakog izdrkanog svetosavca i njegovu porodicu koji su optuženi na bilo kom sudu za ratne zločine treba nataknut na kolac
Tebe mora da je neki čedo natakeo na kurac kad ih sad toliko mrziš. Savjet za tebe, javi se na 4 sprat na psihijatriju, tamo pomažu takvima kao što si ti.
Savjet tebi.........pripremi svoju izdrkanu svetosavsku familiju jer se u RBiH sprema pokolj i genocid nad izdrkanim svetosavljem.............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom paščetu koje mmisli da ta izdrkotina treba postojati..............P.S. Ni četnik ni ustaša blizu moje kuće nisu bili 60 km i moj niko ni na 6-to koljeno nije pogino u ratu, a cijelo smo vrijeme wsvi bili u RBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
americki je to ucenik...cifut poljski...eto vam prijatelja amerikanaca...
I za one koji su krivi oslobadjajuce presude su dio pravde, tako je mislio degen senilni....
I sudije mogu biti korumpirane i pod uticajem politike kao Rolan Freisler, Hitlerov sudija.
jebbem li ti mamu klempavu prodanu
Šipu tuki na jabaki !