Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove kriminalce treba odmah pohapsiti, i staviti ih iza rešetaka !!!
Kakva sprdnja od ovoga fakulteta, pa ovo nije normalno !!!
ijaooo sta se radiiiiiii !? ljudi hajmo mi naselit Novi Zeland ovo je ovdje odron
sa ovog fakulteta mozes jedino pasti..............sa stepenica
Ovom presudom su ugovori o magistarskom studiju proglašeni ništavnim, što znači da ovih 626 studenata ne mogu na zakonit način steći zvanje magistra. "Diplome će se morati poništiti i stavljaju se van snage zvanja magistara koja su stečena na ovaj način, a Fakultet sada treba objasniti studentima šta ih je snašlo", navodi Hadžiahmetović. Није доказано кривично дјело а то је велика ствар и нема поништења других диплома сем твоје.Хехехеххехеехе, сам себи...
"Diplome će se morati poništiti i stavljaju se van snage zvanja magistara koja su stečena na ovaj način, a Fakultet sada treba objasniti studentima šta ih je snašlo", navodi Hadžiahmetović. Хехеххеехехе, и да ствар буде смјешнија само ће дипломе магистра Теуфика и Аиде Хаџиахемтовић бити поништене, неће друге зато што се пресуде односе само на Теуфика и Аиду али и не на друге.Значи халилите се вас двоје са својим дипломама магистра које ће Босна однијети све до Саве, а Сава до Дунава а Дунав до Црног мора.Хехехехехехехехе, па добро није Теуфик правник да зна поступак како то иде а прави се већи правник и од једног правника.Не знаш Теуфиче, признај сам себи да не знаш и да си сам себи направио глупост.Сви одоше у магистре а Теуфик шипак, нема Теуфикове дипломе, Теуфик је бацио у воду.Хехехеххехехее..Ко ће коме него сам себи.Теуфиче жао ми те заиста, шта си себи учинио са том пресудом.
Хехеххеехехе, и да ствар буде смјешнија само ће дипломе магистра Теуфика и Аиде Хаџиахемтовић бити поништене, неће друге зато што се пресуде односе само на Теуфика и Аиду али и не на друге.Значи халилите се вас двоје са својим дипломама магистра које ће Босна однијети све до Саве, а Сава до Дунава а Дунав до Црног мора.Хехехехехехехехе, па добро није Теуфик правник да зна поступак како то иде а прави се већи правник и од једног правника.Не знаш Теуфиче, признај сам себи да не знаш и да си сам себи направио глупост.Сви одоше у магистре а Теуфик шипак, нема Теуфикове дипломе, Теуфик је бацио у воду.Хехехеххехехее..Ко ће коме него сам себи.Теуфиче жао ми те заиста, шта си себи учинио са том пресудом.Моли Бога да Кантонални суд поништи ту пресуду, хехеххехеххехе поднеси жалбу против пресуде, моли и плачи судијама , реци им да си се покајао, јер сви магистри а ти не.Није доказано кривично дјело а то је велика ствар и нема поништења других диплома сем твоје.Хехехеххехеехе, сам себи...
Овом пресудом су уговори о магистарском студију проглашени ништавним, што значи да ових 626 студената не могу на законит начин стећи звање магистра. "Дипломе ће се морати поништити и стављају се ван снаге звања магистара која су стечена на овај начин, а Факултет сада треба објаснити студентима шта их је снашло", наводи Хаџиахметовић. Ххехехехехехе...Ето га ни Теуфик Хаџиахемтовић не магистрира, оде диплома магистра низ воду. Уосталом претјерано се радујете, ово је тек првостепена пресуда, чекајте да видите исход поступка у жалбеном поступку. Теуфик Хаџиахемтовић "диже у звијезде" што је проговорио о својих 5500 КМ а овамо људи проговорили о стотинама милиона марака криминала и корупције.Тих Теуфикових 5500 КМ су сића за стотине милиона марака.Теуфик узбуњивач за 5500 КМ...Хехехеххехехе,ћића је то...
ima li ko vican znanju o tome ovjde da citao ovo a da zna mogu li se te pare vratiti i kako . ja sam jedna od tih zrtvi, tako da bih vrlo rado kesh nazad?
-Otimaj ga ....Mala....!
Pa nekoje hapio preko 3.000.0000 mara... a profe i dekani se u Tuarezima i Ravovima vozaju, a na ljetovanja i zimovanja se ide po atraktivnim evropskim destinacijama. Pa vi recite da se škola i nauka ne isplate, samo se treba znati "Kome?".
Interesantno.Djeca se školuje da bi danas ili sutra vodila ovu državu u boljitak i nikad ne dobiju šansu. Dok sadašnji takozvani politićari a njih je 95 % nemaju završene studije političkih nauka.I dalje vode državu u anbis.
Pa normalno da je cijena fakluteta političkih znanosti najveća, jer je živimo od politike. Najbolje je danas bit političar ili pop.
Cjena fakulteta političkih nauka je najeftinija u odnos na druge fakultete u Sarajevu. RSF 1000KM Vanredni 800KM Pozdrav :)
Banovali ste mi tri profila do sad (SFRJ., LenjinRevolution i SFRJ.Original.), ali moja razmišljanja nečete moći promijeniti !!!
Vjerovatno ih boli istina.
jelle boli kad neko primjeni lenjinove cenzure hmmmmmm :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sta je sa djecom sehidskih porodica,i njima su uzete pare i niko nikad ne vraca a bilo kao da ce se vratiti,stvarno studenti nisu kao prije,sve picic do picica,niko da pokusa bar bombu da baci na fax
FPN i Ekonomija, uzimaju lopatom, za ostale ne znam, ali ne vjerujem da su ista bolji, a ionako sa diplomom ovog fakulteta bez dobre veze mozes komotno obrisat pakas, a i ovaj Filandra je lopov kakvog nema nadaleko, pravi onaj hercegovacki prevarant, ne treba ni napominjat da je clan SDA
e moja muko i nauko