Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz na aparatima :D
Nemooo tako. Sad je Avaz relevantan i objektivan medij, sve dok Bake Fahri ne otme sisu iz usta
Misliš ABA3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se striktno držite posla za koji ste vrlo dobro plaćeni i da tužite i osuđujete sve krivce (ni po babu, ni po stričevima), ni Duduk ni ostali nebi imali muda da se sprdaju s vama... ! ! ! Kusate juhu koju ste sami skuhali ...???
Je li ovo umjesto jutarnjeg vica?
Aferim za izjavu, ali nista dok zaista ne pocnete raditi na velikim slucajevima tipa bakir, dodik, fahro, covic i ostali. Kako to akonste nepristrasni da se ti predmeti ne rjesavaju ili donose oslobadjajuce presude bez valjanog postupka?
Dodika i Čovića su načeli( doduše nisu Čoviću dojavili još uvijek)! Druga dvojica će se sami razvrstati u parove!
Sve ce biti zavrseno kada Fahrudin Radoncic bude uhapsen zbog nelegalnog kredita od Razvojne banke od 25 miliona da bi izgradio nelegalan objekat koji nije predvidjen planskom dokumentacijom u to vrijeme. To je najveci bespravni objekat u drzavi. Pitanje je ima li uopste upotrebnu dozvolu.
Mnoge stvari u tom objektu ne odgovaraju zakonskim propisima. Ima tu veoma mnogo propusta, već od samog ulaza. O papirologiji bi se mogao roman napisati! Ako je ovih dana ne sredi neće više nikada!
@alejalipa92 Osnovno je pitanje, cemu sluzi Ismir Jusko, pa da ne uhapsi Fahrudina Radoncica za nezakonito i nenamjensko trosenje kredita i izgradnju najveceg bespravnog objekta u drzavi.
OMETANJE ORUŽANIH SNAGA BiH KAO JOŠ NEKI OBLICI NASTAVKA AGRESIJE SRBIJE NA BOSNU: Već godinama Tariguzija (Srbija) pomoću svojih kadrova instalisanih u Đikanistanu (takozvana republika srpska) podriva funkcionalnost Oružanih snaga BiH metodama kao što je ometanje knjiženja perspektivne vojne imovine na nivou BiH.
Konačno , da neko pokaže mu.... Videčemo vrlo brzo , da li su prava....
A sta ce scepici ako im tornjaka zatvore :/
Da se striktno držite posla za koji ste vrlo dobro plaćeni i da tužite i osuđujete sve krivce (ni po babu, ni po stričevima), ni Duduk ni ostali nebi imali muda da se sprdaju s vama... ! ! ! Kusate juhu koju ste sami skuhali ...???
Svaka časta na odgovoru koji je upućen Fahri !!!
Sve to treba iskandžijat, sto bi moja profesorica prije rekla fakini sve do jednog...
uskoro taj sud samo vrijedi samo za federaciju! RS ima svoj sud! smrt fasistima i bih
Nadam se da ce i tuzilastvo jednom pokazati ko je glavni i pohapsiti bagru, jednog po jednog...
Radite al' u qrcu ... Pa da radite, ne bi pustali na slobodu ove kauboje sto pucaju kad im se cefne . Gdje jos na svijetu ima da pucaju u masi ljudi i fol kriv samo za neovlasteno posjedovanje oruzja i puste ga sa kaznom...
Obbrati se kantonalnim tuziocima i sudovima
Fahro spremi pastu i četkicu za zube...