Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ću vas sve tužit za uvredu časti...
Iza imena Transparency Internationala BiH krije se \"Naša stranka\". Pa gospodo glumci postoji li još neko da vam zasmeta u privatizaciji kino dvorana ?
Kad ce vise ti izbori da skinemo (AKO BOG DA - a nesto sumnjam) ovu bagru lopovsku. Pa hebace mamicu, ne samo nama vec i nasim praunucima.
A supruga mu zna o reviziji koliko mara o krivom !urcu, u sto sam se licno uvjerio - a zgrce vise prihoda od \"revizije\" nego sve ostale sarajevske revizorske kuce zajedno...namjesti muz pokoji \"dil\" putem razvojne banke. Ovakvi se samo po kratkom postupku mogu ukloniti sa scene, za dobrobit svih nas.
Jeb@o Dzaferovic mater svima u CIK-u, a i oni njemu - uvalili se lopovi na funkcijama koje bi trebale jedna drugu nadzirati, pa im ne moze niko nista. On nije u sukobu duznosti koliko ja nisam ljudsko bice, m@ter im svima jeb@m. A CIK je vec ispricana prica koju je trebalo davno rasformirati...tijelo zaduzeno za implementaciju NAJBITNIJIH anti-korupcijskih zakona, a u koje se \"strucnjaci\" biraju samo na osnovu stranackih opredjeljenja, te su sve odluke vodjene politickim motivima. BLJAK, povraca mi se od ove drzave.
to su sudije koje \"sude\" po kafanama i striptiz barovima. kremica naša pravnička elitna ih naučili tako od profesora u pauzi kad od studentkinja ne traze da šire noge za ocjenu
Vidi ga, jadnicak, kao da se ukakio, pa onako blagim telecim osmijehom prikriva sta je uradio... Sve dodje na svoje, pa ce i po njega i slicne doci ruka pravde da izravna racune...