Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanton Sarajevo ukinuti, uspostaviti istibski glavni grad BiH, Grad Sarajevo sa opstinama koje sad obuhvata kanton, formirati gradske sluzbe koje bi obavljale posao sadasnjih kantonalnih ministarstava ali sa znacajno manje sluzbenika, ukoliko bi se pokazao uspjesnim, ovakav primjer pozitivne prakse polako uvoditi u ostatak BiH. Samo uspjesnim pricama iz prakse mozemo mijenjati svijest ljudi koji drugacije misle i koji su podlozni uticaju suplje retorike...
ubi Sucur Konakovica "premijera" za ono puta 2 za Sarajevo. Izostavite Bosnalijek, KCUS, BHTelecom, Elektroprivredu, drzavne institucije i ostalo za sta i mi ostali placamo pa da vidimo onda ko koliko doprinosi.
to je nesto drugo i nema veze s ovim sto ja pricam. konakovic je dobar politicar al ono sramocenje za zakon o povratu pdv-a mu nije trebalo.
UZNEMIRUJUĆE::: Italija: Imigrant iz Obale Bjelokosti optužen za ubojstvo dvoje staraca na Siciliji--- PREREZAO VRAT ITALIJANU !! KLIX I DRUGI --- NIKO OD NJIH NIJE PRENIO OVU VIJEST !!!!!!! IZVOR:: http://www.italianinsider.i t/?q=node/3174 Posjetite::: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica :: https://www.facebook.com/pandora.hr