Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi studirajte a ovi sa kupljenim diplomama svi na glavnim pozicijama. Bit ce mjesta i za vas portir i tako to
Sarajevski Univerzitet je u jako lošem stanju (primjera radi Sebija je na njemu predavala). Ko završi je često nestručan i, paradoksalno, što bolje ocjene to često još manje stručan. Čitav zdravstveni sektor je pun takvih. Privatni fakulteti su vic. U ostatku BiH situacija je ista ili gora.
Jel ovo onaj wanabe načelnik? Pa kad je bio pušiona gavrilo fotelju namjestio kao i prodavaču pc opreme na piku deliću
E jbo me svak ako znam sto sam procitao ovo
You crazy.haman
A tebe libo ckura
privatna firma kriminalne familije Kadrić,birvaktile 60% bili srbijanci,kosovari i makendonci.
prije 20 godina sam upisao fax i dobio bjelave...kao da je jucer bilo covjece...jesam ostario...
Ovdje cvaja dosta vrata otvara
Bolje su šanse za žeganje.
A sta mozete ocekivat uz ovakvu izdajnicku vlast. Nista neobicno.
Ti isti sto izdaju stanove ne placaju ni marke poreza za to. Da placaju onda bi na pocetku izdavanja pravili zapisnik, kao sto domovi rade, i svaka spura ili mrlja na zidu bi morala da se plati od studenata koji tu zive. Deset godina zivio kao podstanar, "magistrirao" sam vise sve vrste stanodavaca. Vecina iznajmi ne stan, nego svinjac gdje ti treba tri dana da ocistis. Uz to tepisi lojavi i ti ih moras nosit na hemijsko da se ne ugusis od smrada i prljavstine. Sta valjas gluposti!
Zivio 4 godine na Bjelavama. Pri preuzimanju sobe se dobije obrazac kakva se soba zatekla uz zapisnik o stetama. Na kraju akademske godine kada se soba razduzuje nadlezna osoba detaljno pregleda sobu shodno zapisniku od pocetka godine. Ako bude stete student ne moze razduziti sobu dok ne plati. Nikad nisam ni vidio, a ni pocinio, nikakvu stetu! Zasto blatite studente?
U STAN SE MOZE A I SVJEDOK SAM TOGA MOZE DOVESTI SPONZORA. DVA PUTA MJESEČNO NAVRATI I ETO I ZA KIRIJU I ZA NA KAFU IZAĆI. ENO CURA 18 GD RADI KOD SOVRLICKE HONORARNO A ZIVI U DOMU NEĐARICI.ZNACI MOZE SE I RADIT I UČITI. NEMA VISE STUDENT SERVISA NEGO STUDENT SPONZORI. CAST IZUZETCIMA I POŠTOVANJE.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Ma je li? Ti isti sto izdaju stanove ne placaju ni marke poreza za to. Da placaju onda bi na pocetku izdavanja pravili zapisnik, kao sto domovi rade, i svaka spura ili mrlja na zidu bi morala da se plati od studenata koji tu zive. Deset godina zivio kao podstanar, "magistrirao" sam vise sve vrste stanodavaca. Vecina iznajmi ne stan, nego svinjac gdje ti treba tri dana da ocistis. Uz to tepisi lojavi i ti ih moras nosit na hemijsko da se ne ugusis od smrada i prljavstine. Sta valjas gluposti!
PA U STANU KOJI IZNAJME SVE STO UNIŠTE MORAJU GAZDI PLATITI. LJUDI MOJI DOĐITE NA KRAJU AKADEMSKE GODINE DA VIDITE NA ŠTA LIĆE SOBE A POSEBNO ZAJEDNICKE PROSTORIJE. SVAKE GODINE STO HILJADA ŠTETE I ADAPTACIJA POJEDU A ONDA BI DA IM SNICLA BUDE MARKA I PO. ČUVAJTE IMOVINU PA ĆETE MOC JESTI I BIFTEK BUDUCI AKADEMSKI GRAĐANI.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Jao lika, poredi situacija kad je tokom korone sve bilo na online rezimu i to predstavlja kao svoj uspjeh. sve suplja.
Pametni roditelji