Primorani da se bore za svoja prava
0
Studenti renoviraju Studentski dom Bjelave
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast SPUS-u, konacno da organizuju nešto pored brucošijada, lige i studentskih pohoda! Svaka popravka je dobrodošla!
ovo su kadricevi puleni on ih je nagovorio na ovo otanjilo mu treba mu para da moze zagrabiti sto vise kako je i naucio . nedajteim nistaaaa
Možda bi se mogao dio dobiti od onih silnih STUDENTSKIH POHODA odvojiti za obnovu domova? naravno da ne, SPUS pomaže ali isključivo ako novac potiče je iz tuđeg džepa ;)
a Emirov 170 godišnji kriminal? Kakav sraman odnos? Hoće li uvijek Bosna plačati sarajevske kriminalce
nudim smijestaj odlican dzabe studenticama za sex dobar sam poruke na pik.ba "seyooo"
ovo samo budale od studenata mogu da rade poret tolikih uposlenika u domu koji su zaduženi za održavanje domova, oni samo sjede i ispijaju kahve ili eventualno kad je neki veci kvar poprave to ako ih neko pozove da to urade a inace su besposličari, ja znam da ljudi nisu primili 3 plate i to mi je zao ali kako ce i primiti kad vecina njih nista i neradi...
Studenti prve generacije Medicinskog fakulteta u Sarajevu su prije podne gradili fakultet a poslije podne isli na nastavu. Ni ovima nista nece faliti, imaju snage i energije na pretek neka doprinesu malo. Naucili svi da samo traze a nista ne daju.
...e, da...ona ih je država pravila...ova ih ne umije ni omaltat'...napredak...
ja castim svjeze oderanom CUKETINOM...
Eh, propala dzavo i posle se pitate zasto mladi odlaze. :(
DZABE I KAD ZAVRSE FAKS MARS NA BIRO!!!!