Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stdenti moji, Jerlo Ivanović Lijanović, ima 8 razreda osnovne škole ( 6 razreda završio redovno, a 2 razreda u sklopu večernje škole) i vidite dokle čoEk dogura...a vi ganjajte neke 'vakultete'..:)))
ne može svako sa osam razreda bit lopov
tako je mali, treba biti nadaren :)))...stranka te prati, imamo velike planove s tobom! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeftinije bi vam bilo da kupite diplome kao pola politicara i ministara.
VJERUJEMO DA VAM JE SKUPO! FAKULTETSKO OBRAZOVANJE NIJE OBAVEZNO! TAKOĐER, NIKO VAS NE TJERA NI DA STUDIRATE U SARAJEVU, KAD SKORO SVE IMATE I U TRAVNIKU, PA I ZENICI! ;) ALI KAD VEĆ TOLIKO KUKATE, ODAKLE VAM NOVAC ZA RASPINJE NA NARGILE, REDBULL-ove, KAHVE ITD, DANAS NAKON PROTESTA U THE V CLUB? AAAA POJELI STE I ĆEVAPE? I NA KRAJU NISTE DOBILI DIPLOMU! MRŠ BAGRO JEDNA!!
pola njih ne zna ni na koji fakultet idu... Jedino znaju da su u Sarajevu
_"Studenti protestuju u Travniku: Najskuplje plaćamo smještaj u domovima u Sarajevu" Pa zar ne vidite da vas preko nepravilne cijene tjeraju da se vratite u Travnik? Cilj je novac ostaviti travničkom, a ne sarajevskom univerzitetu. Cijela logika. Zapitajte se zašto baš vi plaćate skuplji smještaj u domovima, nego studenti iz ostalih kantona.
I da se Rifat makne iz kuhinje.
Budimo realni, vidim transparente o hrani, vodi, struji... Pola ih spiska svu lovu ovdje na alkohol i kafane i druge gluposti... Bitno je da vidi gu*ica puta, to je to.. Na kraju krajeva, neko dobro napisa - bitno je iskustvo, papir danas malo ko gleda.. Cemu onda peglanje? Studirajte u Travniku, sta vam fali?
A jesi glup,nevidjeno..
Zbog cega? Zbog napisane istine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Ekoo i ovaj iz mase e jesi zatucan,idi mater svoju lagano dovedi pa ako hoćeš i karinđaj
u travniku po kvadratnom kilometru ima po 5fakulteta,a ovi ublehaši hoće u sarajevo...svaka želja se plaća
Boli nas Quratz sto vam je skupo. Niko vas ne tjera da studirate. Mora neko i zidar biti. Mora se i platiti diploma. Raspitajte se koliko kosta studiranje na zapadu. Fino se utalite par vas unajmite stan i super.
Od ovih vise od pola sanja budjetske place u perspektivi i da se uhljebe preko porodicnih veza,ali ako bude imao ko za njih da radi u ovoj nasoj bih..!
Uhvatite se vi knjige manite se skakutanja po ulici
mislim da nije u redu da oni placaju vise nego drugi , zasto ? ha jeli .... cijena treba da bude ista za sve .... pored toga mislim da je fino da ima i dalje zeljnih studja u ovoj zemlji , koliko im to vrijedi dalje u zivotu je drugi par cipelica... sa ili bez diplome zjapice kao statistika po birou dok nekima od njih kovertne stele ne otvore vrata za dalju buducnost ....
Kod nas svi nesto studenti ovo ono .
ajmo rušite SDA vladu