Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadasnja ministrica obrazovanja Alma Delizaimovic kad je bila direktorica Centra za socijalni rad Goražde je isplatila socijalnim radnicima 150.000 km kao naknadu za starateljstva iako stratelji svoje sticenike nikakd u zivotu nisu vudjeli a nema novaca za skolovanje studenata.SRAMOTA
Iz prilozenog se vidi da nisi obrazovan! Mars u cetvrti na geografiju,pa dodji onda bali o fakultetu.. Bas bih volio znati tvoje porijeklo gradski tipu xD vjerovatno si iz Pariza ili New Yorka MAZLUME razmazeni!
koje dislocirano odjeljenje...u Sarajevo na ispite pusti mi se fakulteta po selima