Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka kazu tacno,svinjski želatin u vecoj dozi,samo uzivaj te i jedite ,narocito Edeka d.o.o majka za prodaju smeca iz cijele Evrope i Kine,sve isteknut rok trajanja,a dnevni pazar je minimalno 50.000km(tridesethiljada km),nekada 300.000km,znaci milijoni mjesecno se peru na hranu koja je isteknut rok tajanja i utisnut novi .
Kod nas u Bosni je sve OK, niko ne treba ni da testira. Zato izvozimo tankere mlijeka u EU.
Nije mi jasno od cega ih prave, 1,5Km u maloprodaji, kada se odbije ambalaza, transport i porez ispadne da rade za 10 feningi
Njihova cigla i crijep su kancerogeni a ne samo hrana.
mene samo zanima jel se kaže sa smokvama,smokava ili smokvi ???
sa ohratoksinOM hahahhha :P
:P :P :P :P :P
E i mi svašta uvozimo,a i kupujemo...
Obicno je uvjek bilo, ako sta ne mozes prodati salji u Bosnu tamo sve prolazi. Bas se mora paziti kad se sta kupuje.
Al bolan imaju ove štrujle i od naših proizvođaća...stvarno smo ovce.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
strudla bez smokava je jos opasnija.
Odlična, klizi niz grlo.
Sve dok jednom ne zapne.