Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lagumdzija me razocarao, zato svoj glas ovaj put dajem ovoj stranci.
SJECATE LI SE KAKO JE DEZERTER I RATNA POBJEGULJA SULEJMAN TIHIC SVOJIM GLASOM 1997. GODINE PODRZAO RATNU ZLOCINKU BILJANU PLAVSIC I MILORADA DODIKA U SKUPSTINI RS. SULJIN GLAS JE BIO PRESUDAN DA DODIK SA BILJANOM PLAVSIC FORMIRA VLADU RS. SULJO, KOME SADA LAZES? NIKADA VISE SDA!
ko \"laje\"? fukara i glup...
Gledaj LESINARA VALJA OVO SVE NAJEST I OBUC NARODE HAJVANU JEDAN.
Juuu eno i mene u predzadnjem safu.
ja bih dao jedan onoj trebi u žutom
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Za ove moze samo lud glasati (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Ovi poslije ovih izbora nece postojati (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Nije taj paket nista dijelo, nego ponudio potpuno drugacije uredjenje sa kojim bismo bili vec u Evropi bez mogucnosti podjele zemlje. Ovako radi vaseg Mr. 10% i uhljupa tipa Gradimira Gojera, Beriza Belkica, Safeta Halilovic ili Melihe Alic, sjetite se Gavrila Grahovca, vratili ste nas u skoru podjelu zemlje. Zato je taj politicki pacov POBJEGAO u Tursku, jer se ovdje vode neki procesi protiv njega. K tome, krade nas i danas kroz uvoz naftnih derivata. Ostanite naivni, kad ne znate drugo. (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Hvala ovoj Stranci za Njih sto je 2006. godine ponistila Apriliski paket ustavnih promjena i na taj nacin potpuno unazadila ovu zemlju koja je do sada mogla biti kadnidat za Evropsku uniju. Sad je svaki pokusaj novih ustavnih promjena miljama daleko od tada predlozenoh Aprilskog paketa. To je sve uradjeno da bi Haris Siljadjic ili Mr. 10% bio clan predsjednistva i ujedno konzultant jedne italijanske firme, putem koje kontrolira naftno trziste nase zemlje i jos se na tome jako bogati. Ko ove podrzi, sam sebi kopa jamu gladi i nezaposlenosti. Propalice. (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? NE ŽELIMO STRANKU ZA BIH! (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? harisovo privatno tajkunsko propalo peduzece u raspadu. stranka za tajkune. (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Zar jos postoje?! Nikad necu zaboravit\' Belkiceve malverzacije oko kabura za nastradale srebrenicane.. Ne ponovilo se! (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? kakva je to stranka kad je glavni kadrovik gradimir gojer. smijesno i zalosno. (skriveni komentar)
BOSNA I HERCEGOVINA JE ZEMLJA POKVARENIH I KORUMPIRANIH POLITICARA. OD DAVNINA SE OVDJE LAGALO I PLJACKALO OD NAS, OD NASE DJECE. NERADNICKE STRANKE S LJUBAVLJU NAM UZIMAJU SVE DA BI NJIMA BILO LJEPSE I ZATO GLASAJMO ZA ISTE, GLASAJMO DA BI NJIMA BILO JOS BOLJE NAREDNIH 20 GODINA (skriveni komentar)
ovo su naruceni komentari, vecina sa istog ip-a napisana a uzeli nadimke commi, Seher, oj livado itd. pa lafo pisali kao oni hahahaha a jos pucali sebi lajkove, a drugima dislajke, svima dislajk ko se ne slaze sa sbih da sakriju te komentare, kao i komentare o haretu, a sebi komentare pod laznim nadimkom za sbih lajkove, pa nismo od jucer na kliksu ahahaha jeste providni hahaha a i sve stranke to rade, platillie podrumase da ratuju za njih na komentarima hahahahahahahhaahahahahahahahhaahah ludilo ahahahahahaha
Dobro je neko napisao Stranka Ublehaša. U Tuzli i području TK-a bila je to stranka lopova Oni koji su negdje imenovani grabili su za sebe: Izet Žigić (kao ministar potpisao sa sobom ugovor), Sead Mujanović (za ministarskog mandata - 10 godina, sebi napravio 2 kuće, Spomenka Mičić (vječiti zastupnik kao srpskog naroda) i dr. U Kantonu Sarajevo poznata je Meliha Alić, S.Halilović, Ako se nisu slobodili okorjelih lopova neće imati šansi.