Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predizborni potezi . pravno nistavan ugovor i odgovarajuci apel pik-u . svi zadovoljni, broj glasova ovaca povecan .
Da je to ozbiljni tijelo nebi trebala hitna sjednica - bili bi u stalnom zasjedanju zadnjih 15 godina!
umjesto sto ste krali dok ste na vlasti bili trebali ste raditi to sto spominjete sada pred izbore!
Nasli se pravi javljati koji su bili dio vlasti prije par godina i koji po slicnim pitanjima nista nisu uradili. Najgore od svega je sto sad pametuju i to sve putem saopstenja te ne predlazu nista sto bi doprinijelo nekom razvoju
hahahah pa sto niste radili na implementaciji mira prethodnih godina kada ste bili na vlasti?
MA ogranak SDA,njihova desna ruka,nasatli iz SDA,sta ces od njih ocekivati!
Bravo SBIH,jedini vi ppratite glavonju doidka i njegove neustavne poteze,ali stas da ima tuzilastvo BIH ono mi njeg sutra pozvalo na informativni razgovor i ako se ne odazove poslat SIPU da ga privede ko dzukelu,ali nas etuzilastvo je korumpirano i pod stranom vlascu koja je isto korumpirana preko dodikovih lobista.Sve svemu tuzilastvo Bih radi u federaciji ito na dijelu dje su bosnjaci vecina a tam nesmije presmrdit dje su neprijatelji Bih i njihovi financijeri.
Ma šta kmečite. Pa jel stvarno mislite da će Srbi ikada, ali ikada raditi na uspostavljanju "države BiH". Pa ko to misli po mozgu je izgorio. Pa oni u tzv RSK nisu Z-4 htjeli potpisat dok ih nisu Hrvati protjerali. A jesmo mi blesavo bolesni stvarno je to strašno!
PA sta treba,da se odvojimo od Srba?DA pravimo islamsku fildzan drzavicu u podijeljenoj Bih?Ili da ovako u svadji da zivimo jos 300 godina,ekonomija da stagnira,a kriminalci iz nacionalnih stranaka da se bogate?
@posmatrac33 Ili to ili da se do smrti borimo za RBIH. A šta bi ti ?? Da se jebeš a da ti ne uđe? Jok eto treba zilion godina da navlačimo na "zajedničku državu" a onda da ti oni ne ustaju kad je himna. Ili odvajanje ili rat do istrebljenja. Nema ni druge ni treće opcije. Pa onda nek pobjednik uživa kako zna i umije i nek radi šta hoće. Ovo naguravanje fakat više smiješno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar ovi postoje jos?PA da je Pravne drzave nebi postojali,ali eto zivimo u Bih.Ovi su vise od SDA opljackali drzavu!
zeljka cvijanovic lici na pezejca