Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dobrobit gradjana a u svrhu stabilizacije situacije u zemlji I regionu treba zabraniti djelovanje politickih stranaka koje od kada je tito umro na ovamo huskaju narod jedne na druge
imate li kakav ekonomski program za zaposljavanje dosta je nama nacionalizma,svakako nam nisu mogli nista sa trecom armijom u evropi a sad poggotovo nemogu,zato se vi manite suplje price i dajte nam hljeba i ne pljackajte nas.
Kod Bosnja cas 4 Armija u Evropi cas 3 daj sabrija skokni do hodze da objasni sta se treba pricati . 4 zapamti 4 tako je rekao Ceric i obavezno da kazes da je izvrsen 123289654 -ti genocid na merhametli narodu starom oko 65 000 godina . :)))
@vitezkriza nisi popio veceras tabletu??ne preskaci stanje ti se pogorsava!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izjave ove "gospode" ne shvatam ozbiljno, oni kad su mogli i trebali nisu nista ni uradili ni pokazali, ali zato uvijek nadju vremena da lansiraju neka upozorenja.
ko ono bješe SBIH, nisu li oni već na političćkom groblju ili...?
predsjednik ove stranke amer jerlagic ima vise krivicnih prijava i djela nego branko copic. kad pohapse budaletine kao sto je on bice stabilnost.
prvo destabilizirajuce sto ja primjecujem je vas slogan, u slobodnom prevodu, "ja bih prije svega za stranku" i potpisujte se na saopstenja imenom i prezimenom manite se kolektivne odgovornosti. Neko ce morati racune da plati...
sta si zabalio,idi se obrisi,upravu je dajana idi popij kakav lijek.
sram te bilo znas ti da su tablete izum KJAFIRA ja koristim samo hodzine zapise :)
bravo pa ti sve znas,nije to hodza tebi zapiso to je tebe kacavenda prco
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I Srbija je bila medjunarodno priznata drzava sa svojim pravnim okvirima, a onda je dosla NWO organizacija sa NATO-om kao produzenom rukom i resila da stiti prava albanaca i slicne gluposti. E tako je nastalo ovo "novo Kosovo" koje su nase drage komsije vecma priznale. Dakle secesija je kao rak u metastazi, kada krene ne zaustavlja se, samo nastavlja da truje. Lepo smo upozoravali da je problem na KiM samo pocetak i da se na tome nece zaustaviti. Nazalost svi su toliko bili zatrovani mrznjom prema Srbiji da je priznavanje KiM bilo prosto zadovoljsto i nije se razmisljalo dalje. RS ce se pre ili kasnije pripojiti SRB i napraviti neki balans svidelo se nekom to ili ne ali ka tome se tezi...Da li je to bolje ili losije resenje i da li ce to izazvati neka previranja to je prica za sebe, ali da ce se to dogoditi, jasno je kao dan
bravo jos samo da to zavisi od tebe,li ne zavisi.
za visi od naroda sabrija . pa sabrija junace dali si ti slijp pa BOSNJACI ne zele da zive sa Srbima omrazuju Srbima na svaki nacin BiH . Pa covjece cak i Hrvati sa kojima ste zajedno ratovali ne zele da zive vise sa Bosnjackim "patriJotama" a ako je tebi drago da sam sebe lazes da kao eto hoce Hrvati kao eto primjer je Zeljko Komsic onda si ti slijep i imas veliki problem kao i vecina tvoga naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Ako postoji neki problem u Bosni, onda je to problem i za Istanbul"-turski ministar prije dva dana
Ovaj sajt kao i raznorazni bosnjacki " patriJoti" su GARANT UNISTENJA BiH . Kad Turci ( za koje bosnjaci kazu da sa njima nemaju nista :))) ) izjave da je svaki problem BiH problem i Turske , kada Erdogan kaze da mu je Alija ostavio Bosnu u amanet e to nije nista .. Time se gradi "multietnicnost " hahaha . Hvala vam Bosnje PatriJote gdje Ratko stade vi nastavljate . :))))))))))))
ma nek ti pises Turska velikim slovom
a zasto ti kojo imas problem s nama Turcima, mi smo bili turci i prije 92. to nije nikakva smetnja multietnicnosti. Ko ti kaze da nemamo veze s turcima nema pojma o cemu prica. Nek ubace tu kategoriju u popis pa ces vidjeti cetvoroclano predsjednistvo s turcinom na celu hahaha A kome smeta jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije. Ovakve reakcije domaćih stranaka na neke izjave stranih političara mogu i hoće destabilizirati stanje u regionu. Idi ba ZaBIH, mani se očaja. Isprdio si svoje.