Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli treba da glasamo za buduće zatvorenike zatvora u Zenici Heću Hapića i Jer Lagić Klepića? Razligu lopovi
Bravo SBiH! Imate moju podrsku.
TACNO i PODRSKA STRANKI SA BIH- u ! Lagumdzijina HAJKA i LOV NA PRAVE BOSANCE I BOSNJAKE nece proci ! Z A P A M T Ii T E ! Glasajmo za STRANKU SBIH- u, MASIVNO , SDP nam je uveo entitetska drzavljanstva i GENOCODNU CIRILICU na licnoj karti, lagumdzija je DAO TUZILASTVO i USTAVNI SUD RBIH-e genocidasima srbima u njihove genocidne ruke I TIME DOKAZAO SVOJE SRPSKU GENOCIDNU ORIJENTACIJU, vidjeti ga samo kako se grlio prije neki dan sa onim dacicem, srpskim patuljkom, svi-njom i ratnim zlocincem , OSVIJESTITE SE DOK NIJE KASNO !
kada ste u pitanju, nema lazi i podmetanja, sve je na zalost istina
ZA BiH , DO POBJEDEEE !!!
Tacno! Napokon neko ko gleda ovu drzavu svojim ocima, a ne kroz licni finansijski interes. Zato ce iz moje porodice cetiri glasa ici ovoj stranci.