Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha pa cijela BiH zna da je skriveni mafijaš u ovoj stranci Safet oročević preko svog austrijskog lobija pokusao privatizirati EP, ova stranka se raspala zahvaljujući tom mafijašu i sramotno je da Sud BiH i dalje drži na slobodi ratne profitere kakav je bivši gradonačelnik Mostara dotični prijeratni vlansik 3 poker aparata Safet oročević naravno danas milioner.
\"Ostvarili najbolje poslovne rezultate\" WTF? B.a.g.r.o. lopovska zabihovska, najbolji poslovni rezultati su gubitak od 14 miliona maraka i pored odlicnih vremenskih prilika za hidroakumulacije i pored nikad vece cijene struje... Gubitak Elektroprivrede je vjerovatno rezultat slabog poslovanja stranacke TV1 pa zato gradjani moraju placati skuplju struju.
Bjezi Hare tam ogdje si i pare nase iznio jer si toliko unazadio Bosnu i Bosnjake da ce te rascereciti cim shvate kolika si bitanga
-Imali tog Dzubreta Silajdzije ,gospodz cu mu ozuljat ,znali neko gdje se moze on naci, pliss.Vecerace Pajser.
Sto da ne :) covjek odradio sve za interese Stranke ZaBiH, nauhljebljavo bez Konkursa na desetine nesposobnih kadrova te stranke, finansiro im izbornu kampanju itd itd itd itd Koliko je ovaj narod i ovu zemlju kostala Harisova interesna grupacija jos nismo ni svjesni posljedice cemo osjecati tek za godinu - dvije
Harise kupi osigurač i pravac Turska.