Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek namire ono sto im fali novcem od korupcije.
Čast izuzetcima ali većina profesora su nadmeni nehljebi koji mrcvare i ponižavaju studente gdje god i kako god stignu. Stoga platiti pošteno one rijetke koji rade svoj posao a ostali se namire od talova i prodaja ispita (pogledajte kakve aute voze!!!!)...
Nauka se stvarno slabo(nikako) ne placa u ovoj drzavi niti se uzima uopste u obzir misljenje naucnika i profesora u nekim pitanjima, a za koja su itekako kompetentni, samo naprijed, studenti su uz vas, jer ako bude vama bolje, trebalo bi i nama>:)!!!!
Iako ima i svakakvih nastavnika, oni koji posteno rade su ponizeni u ovom drustvu. Plate zaposlenim na univerzitetu su mizerne, vise zaradjuje policajac na cesti bez ikakve skole nego profesor u zvanju docenta. A o asistentima da i ne govorimo. Podrska Sindikatu !!!
Napokon da se oglase. Krajnje je vrijeme bilo.
@tito \'ne mogu\' se pise odvojeno
Svaka cats profesore. Dosta je !!! Nemogu nepismeni i korupirani kvazi-politicari odlucivat o nasim sudbinama.