Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...da očiste Bosnu od pagana i pokažu im put koji vodi na istok" Bio bi u najmanju ruku skandal da jedan doktor nauka, predsjednik stranke u cijem rukovodstvu i kao zastupnik Narodne skupstine Republike Srbije sjedi Sulejman Spaho, iz jedne od najuglednijih muslimanskih porodica, nazove muslimane paganima. Treba smisliti uvjerljivije lazi za one koji ne prihvataju sve zdravo za gotovo. Za ostale je lako.
Tako je, napokon da se složim sa tobom snohaćenko, jer laž je rezervisana za đikane i to samo iz usta drugog đikana, inače ne važi heheheeh. Jedini "doktor" kojeg su svi domaći i međunarodni sudovi proganjali, toliko je pametan da jedino "inspiraciju" u zatvoru dobije , ma divota ! :)))
Sve je počelo njegovim nesretnim rođenjem. Trebalo ga je pobacit'.
kontam samo, kako misle da ga hapse opet, ako dobije kaznu. niko ne misli valjda da ce ga srbija izruciti valjda?!
Naravno da hoće. Pa oni ga gledaju kao smetnju.
mozda se skrije, al ne djeluje mi vise seselj u tom fazonu da se krije. prije mislim da ce otv da seta i inati im. a vucic ce sklopiti govor kako ne misli slati nikoga hagu jer su tamo svi srbi krivi za nesta, i time pokupiti bodove.i nakon aprila kada ih hrv stisne zbog ulaska u eu, morace ga predati
klasično zlo servirano kroz reklamiranje putem novina portala i sl.. ovako je isto i hitler radio ovako su radili 90 ih i sl...i dalje ne mogu da vjerujem da je "narod"izglasao iste one koje su započeli sve .....zašto
"Možda bi nam pojedinci i rekli gdje su sakrivene masovne grobnice sa posmrtnim ostacima naših ljudi, ali ne smiju zbog ovih koji su to učinili. Imao sam priliku razgovarati sa jednim mojim školskim drugom, koji mi je rekao da bi me odveo i da bi mi pokazao mjesto masovne grobnice, ali da to ne smije, jer ako se sazna da je on to prijavio, kompletna porodica će mu biti uništena. Baš me to čudi od đikana, nisu oni ništa krivi, krive su žrtve.
Krmci umiru skićeći , tako će i ovaj sa govornom manom :)))
Šešelj je obični utovljeni magarac!