Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se zove biznis.Svaka cast inicijatoru ovoga,jer u vrijeme kada Pionirska zjapi prazna oni su je napunili. Negativnim komentatorima savjet da dignu g.uzicu i osmisle nacin kako da zarade,a ne cekaju \"pemziju\"nane i dede da imaju za kafe popit.Ne cudi me sto je Bosna propala pored takvih pametnjakovica.Bosanac i biznis ne idu skupa.
Prosetaj gradom i eto ti za djabe predivan prizor dinosaura koji izumiru.
Malogradjanstinja na djelu!
svasta ja atrakcije i govana.
Sve je divno, ja koji sam danas tamo bio kazem, stvarno je odlicno, realisticno, al su kriticnu gresku napravili, zamijenili su torosaurusa i triceratopsa, to je stvarno kriticna greska koja im se nije smjela desiti, nasa glupa raja nece skontat da je greska vec ce zivjet u zabludi do kraja zivota, i uvjeravat druge da su oni u pravu...
ma nije bolan da nas evropa nece, nego mi nju necemo.... :):) kako god , ja ne volim zimu i ne volim da budem napolju po zimi tako da cak i da mi oni daju tih sedam ili nije bitno koliko maraka nebih isla, ali je lijepo zasto ne, kukamo nema ovo nema ono a kad nam nesto hoce dati, onda se bunimo, nemojmo biti papci cijeli zivot... a vjerujte pjevacica INNA drzi koncert u zetri uskoro karta ce biti 25 35 45 km, i vjerujem da ce biti puno i niko nece reci joj kako je skupo.... takav smo mi narod..... pozzzzz svima... :)
a de su dinosaurii
pa jeste mogli uc unutra, da i mi nesto vidimo, oni red slikali. Boze sacuvaj
ja necu kupovati pivo i cigarete niti cu se vuci cijele dane po kafanama i ispijati kafe,vec cu odvesti svoju djecu u pionirsku i njima ostaviti 16KM. ova izlozba je edukativnog karaktera,vidjelo ju je ,haman,cijela eurpoa i svi su oni glupi,a jedino mi (bos,i herc. koji je pljuju) smo pametni?pa,nije ni cudo sto nas europa nece!!!!!
seljacinee, pogledajte to ogledalo iza tastature i gledaje for FREE (inace u vas balkanaca znaci \"zanizasŠta\") izumrlu vrstu fjezbuksaurusa.. da vam mamu seljacku
Glupi bosanci, nikad do pameti
vidi reda ko da se mcdonalds otvorio
Otiš\'o sam namjerno sa djetetom u Pionirsku dolinu da malo napakostim komšijama. Čak sam slikao djete sa mojom Nokijom sa dinosauRusima sve u zinat komšiluku. Danas mi je mali bio glavni u raji prepričavajući doživljaj iz ZOO. E neka, a sada ćemo sjediti u kući narednih mjesec dana tamam da ova zima malo prođe. Komšije crknite hahahahahahaha. Ja i dino.
I JA ĆEKAM U REDU DA VIDIM MOJE PRETKE......... DINOSAURI 4 EVER
Ha ha, vidi reda ko\' kod Torabija da čekaju. Im\'o bi jednu repliku na repliku dinosaurusa. Hladno brate, zar nije moglo ovo na proljeće da se postavi, prehladit će mi se đeca stajući u redu.
upravnik je kralj. ne da ne zna bosanski, nego ne zna ni jedan jezik !
kako ce upravnik Tarzo izgovoriti Dinosaur...nadam se da je izvjezbao.....snacice se on vjerovatno ce reci zivotinje------