Potpisivanje peticije
0
"Stop majorizaciji Hrvata u BiH"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje treba potpisat
kako li su to oni ugrozeni da mi je samo znat,eto volio bi da mi kazu hrvati u Sarajavu ili BiH po cemu su to oni ugrozeni..Svaka cast za one koji su protjerani iz BL i ostatka trenutne rs,to je druga stvar.
Nisi hrvat ako nisi u hdz-u,ti si izdajnik i ti nisi ni h od hrvata ti si samo jedan katolik koji se moli istom bogu kao i ja ali mi ipak nisi nista...i to tvoje glasanje za nekog drugog osim nas nama ne znaci nista jer nisi glaso za nas..ili si s nama ili te nema!!!
Za @stop@ operi ruke i dezinfekuj te mi otvori slic izvadi karinu te je malo poglabaj,
Pa katolici bosanski su valjda pametni i vide da se oni ne majorizoju ali Covic kriminalac nemoze u vlast i tacka, potpisujte do 2222 god. ako ste ludi.
@H, nisam ni Hrvat ni Srbin ni Bosnjak,prije svega sam Bosanac.Vise volim da me predstavlja covjek koji je sposoban da napravi radna mjesta i razvije zemlju nego neko ko ce me gledati kao vecinskog ili manjinskog. Zao mi je iskreno sto se desilo ono sto se desilo , ali nemogu radi moje djece ostati u 92/95 godini kao sto nasi stari nisu mogli olstati u 40/45 toj godini.Znam da ce mnogi popljuvati ovo sto kazem ali iskreno s obzirom na iskustvo iz proslosti i uzimajuci u obzir trenutnu situaciju mislim da po \"nacionalnom kljucu\" necemo daleko stici... Iskreni pozdravi.
Zašto ne napravite peticiju o tome da su svi narodi u BiH ugroženi u svakom smislu i da se sa svima manipuliše nećete praviti peticiju kako su bošnjaci, srbi i ostali ugroženi odnosno majorizirani u kantonima sa hrvatskom većinom mislite biti žrtve a živite bolje od svih drugih naroda u BiH, vi igrate prljavo a mi dobro znamo da vas BiH ne zanima niti je volite.Ne mislim na savjesne i prave hrvate građane koji vole BiH.
čuj ne valja im ustav i izborni zakon? pa ko ga je donio, nisu marsovci valjda?
Fashističko- reketaško- staljinističko- mesarsko- crnokošuljaška bagro, na čelu sa Zlajogluom, PUSHIONA vam je!
FR, da nisi mozda Hrvat ili Srbin. Lako je iz pozicije brojcano veceg govoriti da je \"dosta o ravnopravnosti\". Ma nemoj. Meni je i te kako vazno ko me predstavlja.
Gdje se ovo može u Doboju potpisati?
gdje se ovo može potpisati?
Dosta ba vise o ravnopravnostima i slicnim glupostima. Dajte ljude koji vole BiH i kojima je stalo da ova zemlja krene kako treba.Ako je covjek sposoban i zeli da zemlja napreduje stavi ga na funkciju da pokrene nesto sa mrtve tacke. Nervira me politika u BiH \"prvo po nacionalnome kljucu pa onda po sposobnostima\".Ako zivi u BiH i ako je sposoban , ako voli zemlju i svejedno mu je ko zivi pored njega , takav i jedino takav ce moci nesto uraditi nesto u BiH. Do tada... Sve slicne teme ovoga tima o ne ravnopravnostima su lazne debate.