Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljevusa.
Uh ***ti pamet, sto ovaj zanat nisam naucio bog me ubio. Kad god bi izlazio iz kuce i zena me upita: "Jeli, kud ces opet???" bez imalo da je slazem slobodno bi mogao odgovorit: "Sad cu ja draga, odo samo malo na tucanje" i uvjek mirna kuca :)
Joj klix:u, sto objavljujete ovake "tajne", sad ce srbovlasicetnicimedjedisumari navaliti ovdje da lazete i da se tu u stavri radi o "srpskoj kafi" i tradiciji stara 1000 godina i su to sad po obicaju "balije" ukrali i prisvojili kao svoje?
Usla plavusa u kahvanu i pita: Jel se ovdje tuca .........?
No instant...ništa bez tucanja!
Niko ne tuca ko Mušo
Jel ovo onaj sto je nedavno na novoj bio? Haman zaskocio onog jadnog novinara zato sto ne govori kahva nego kava... koji idiot jbt... stid me bilo gledati
hahaha jes dobar?
Jebem ga ja indijanac, kako nekontas da je to razlika ko dani noc?? bil ti volio da ti ja poHvalim ili povalim mamu? tebi nebi bilo krivo ha?
ništa bolje od turske kahve
nije turska nego bosanska
znači miraz svaka čast na očuvanju tradicije