Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stolac- leglo fašizma i ustašluka
Valjda ce Bakir obuzdati svog,zamalo bracnog partnera,Covica.
PRATITE UŽIVO: Novi neredi u Frankfurtu, demonstranti gađaju policiju, 17.000 ljudi na ulici (FOTO/VIDEO) http://faktor.ba/pratite-uzivo-novi-neredi-u-frankfurtu-demonstranti-gadaju-policiju-17-000-ljudi-na-ulici-fotovideo/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srami se općino Stolac i sramite se svi stočani! ONI SU SE BORILI PROTIV FAŠIZMA! STIDITE SE FAŠISTI! NI MRTVI OD VAS NISU MIRNI. Je li vam to bio jedini problem koji je trebao da se riješi, pa da vam ruže procvjetaju?!
Nije problem što su se oni borili protiv fašizma, problem je što su se poslije komunisti obračunali sa antifašistima, ali i cjelokupnim stanovništvom. Ne uklanja se spomenik antifašistima, nego komunistima, a to je razlika kao nebo i zemlja.
tako i treba smrt komunizmu
Kad joj vidjeh haljinu, i kad je cica ufati za guzicu sve mi ja jasno bilo. Ne mrdaj plavojka i jos se prvom ministru naguzi da sta kane u sjebanu Hrvatsku. I "Ona" ce u moje ime biti most. Mozes guzaro al da te Bosanci pregaze. 20 i kusur godina picimo preko Hrvatske, ni litar goriva kupili nismo. Truhliji od Grcke a ona nesto u moje ime laprda. Cuj ona ce biti most. Nemres ti biti ni cuprijica bez mene na Drini. A da se Ti pitas, znam da bi me u malo vode popila! Tursko-Vlasku Krajinu ste unistili, ostaje drinska?
Tito je bio Titoooo. Ova bagra poslije njega niko u pozitivnu istoriju nije usao, niti ce.
Застава Савезa Совјетских Социјалистичких Република: Леонид Брежњев, председник Президијума Врховног совјета СССР и генерални секретар ЦК КПСС и Андреј Громико Сједињене Америчке Државе: Волтер Мондејл, потпредседник САД, Лилијан Картер, председникова мајка, Ејверел Хариман Кина: Хуа Гуофенг, Чи Пенгфеј Курт Валдхајм, генарални секретар ОУН-а Индија: Индира Ганди, председник Владе Индије Египат: Анвар ел Садат Бугарска: Тодор Живков, председник Државног савета НР Бугарске и први секретар ЦК БКП Мађарска: Јанош Кадар
Густав Хусак Пољска: Војћех Јарузелски, Едвард Гјерек Замбија: Кенет Каунда, председник Замбије Италија: Сандро Пертини, председник Италије, Франческо Косига Северна Кореја: Ким Ил Сунг, председник ДНР Кореје и генерални секретар Радничке партије Кореје Уједињено Краљевство: Маргарет Тачер, председник Владе Уједињеног Краљевства, принц Филип, супруг краљице Елизабете II, Питер Карингтон, Фицрој Маклејн и Вилијам Дикин Flag of the German Democratic Republic: Ерих Хонекер, председник Државног Савета ДР Немачке и генерални секретар ЦК ЈСПН Либија: Муамер ел Гадафи Јордан: краљ Хусеин, краљ Јордана Ирак: Садам Хусеин, председник Ирака Румунија: Николаје Чаушеску, председник СР Румуније и генерални секретар КП Румуније Западна Немачка: Хелмут Шмит, канцелар СР Немачке, Карл Карстенс, председник СР Немачке и Ханс Дитрих Геншер, министар спољних послова Гвинеја: Ахмед Секу Туре Зимбабве: Роберт Мугабе Јапан: Масајоши Охира Аустрија: Рудолф Киршлегер, Бруно Крајски Алжир: Шадли Бенџедид, Битат Рабах Flag of Afghanistan (1980-1987).svg: Султан Али Киштаманд Луксембург: Жан, велики војвода Луксембурга Француска: Рејмон Бар, Жан Франсоа Понсе Данска: принц Хенрик од Данске Непал: Бирендра Норвешка: Олаф V Финска: Урхо Кеконен Пакистан: Мухамед Зија Сирија: Хафиз ел Асад Шпанија: Адолфо Суарез Белгија: Бодуен I Шведска: Карл XVI Густаф Ватикан: Ахиле Силвестрини
Zivio Tito i KPJ!!!!!!
....ili cete postavit smrdljivog tudjmana
hocete postavit covica yebo vas on u shupak
stavite hitlerove i ante pavelica yebo vam isus mater ustasku
Samo mi jedna stvar nije jasna.. Kolika guja u duši moraš biti da odgajaš klicu zla četiri decenije, zamaskiran iza krinke odanog građanina Jugoslavije? I ta stvar mi nije jasna od devedesete? Stalno se pitam: Odakle su došli? U kojim rupama su se skrivali tolike godine, ti patološki lažovi kojima je sve bijelo crno, a sve crno bijelo? Eto vam crne! Uživajte u njoj dok vas ne proguta.. Jer hoće.
Pobjedit cemo mi fasiste ponovo. Misle da mogu sa nekoliko podignutih ruka uraditi sta hoce. E nece moci! ANTIFA BiH!
Malo Kolinda se ne miješa u politiku BiH, kao neofirno sugerisanje. Proteklog rata imali ste bisanje kulture, naslijeđa i spomenika, a to se još uvijek radi. Progutajte historiju, suočite se sa njom, naučite nešto iz nje i pičite dalje. Al' neeee, bitno je pisati sve ispočetka. Ko može sa praznog lista šta naučiti, taj je lud ili se pravi istim. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
Sramotno je za BIH da jedna mala i zaostala sredina poput Stolca prva usvaja demokratske standarde zapadne Europe i distancira se od totalitarizma i njegovih simbola.
Sistem izvrnutih vrijednosti. Ko pristane na logiku da je bijelo crno, a crno bijelo ili da je isto može sa nazvati samo jednom riječju debil.
Ni mrtvi nemaju mira. To dovoljno govori o mentalnom sklopu onih koji su odluku donijeli. Samo što u takvoj sredini nema budućnosti, za dvadeset godina to će biti prazno mjesto bez mladosti, pokoji penzioner na ulici i to je to.