Susret Dodik-English
0
"Što prije ukinuti vize"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta pjenis kozji rusko srpski brabonjku, jesu li teski brabonjci na krvavim opancima izmisljena servska nacijo sluga:))))
PAZITE BOSNOHERCEGOVCI!!!! sad ce francuska poslat jednog generala da bude ambasador u bosni i hercegovini, sjetie se francuskih generala...nesto OPAKO i OPASNO se priprema bosni i hercegovini!!! nebi trebali pod HITNO svi parioti poliicari pristat da jedna general francuske bude ambasador u bosni i hercegovini, znaci da se priprema OPET RAT I AGRESIJA NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM!
bezi bre budalo....kakav bosanac..izmisljeno ko i bosnje..mrs!
\"Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj\", zapisao je Miroslav Krleža.
nikad vize za muslimane, jeli smrdski kozji brabonjku doso iz ruskih svinjahurija, a za srpske teroriste, mafijase, ratne zlocince, siledzije, ubice, raketase itd ukinuli vize, zato ce ta eu-a skupo platiti tu svoju hriscansku solidarnost, kad im srbi uniste evropu!!!!
OVO SMRDI NA PODVALU BOSNI I HERCEGOVINI!!! UKIDANJE VIZA BIH-I PONAVLJAJU VEC MJESECIMA AMERIKA KO I EU-A, SAMO SE IGRAJU BOSNOM I HERCEGOVINOM! A STO SE TICE VOJNE IMOVINE NEMA PODJELE VOJNE IMOVINE NA ENITETE! A SJESTI SA JEDNIM GENOCIDASEM, MAFIJASOM, PLJACKASOM I NAJVECIM KRIMINALCEM U BOSNI I HERCEGOVINI DODIKOM JE VISE NEGO PONIZENJE i FLEKA!!! PRODA TIHIC SLOBODAN BOSNU I HERCEGOVINU SVOJOJ SRPSKOJ GENOCIDNOJ BRACI A EU-A, UN-E, I SVI AKTUELNI SAGOVORNICI O SITUACIJI BIH-E POKAZUJU SAMO SVOJU ISLAMOFOBIJU NE UKIDANJEM VIZA DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI I ALBABIJI! SRBI I SRBIJA SU KOLEKTIVNO PATOLOSKA PRMITIVNA I OPASNA DRUZINA ORIJENTISANA UBISTVIMA, TERORIZMOM, PLJACKOM, MAFIJOM NA DRZAVNOM I OSTALOM NIVOU, SRPSKI PRAVOSLAVNI FUNDAMENTALIZAM JE GLAVNI ORGANIZATOR , INICIJATOR i POCINIOC SVIH RATOVA , ETNICKIH CISCENJA I GENOCIDA U REGIJI PA JOJ EU-A UKINU VIZE! EU-O POKAZALA SI KO SI I STA SI PRIJE DVADESET GODINA I OD VAS NE OCEKUJEMO NISTA DOBRO VEC NAJGORE!!
Dobra ideja,mnogi Srbi i Hrvati će zbog te svoje prednosti otići iz BiH za boljim životom a Bosna će ostati naravno Bošnjacima,pa i ovi iz MZ znaju da razmišljaju,mora se stanje etničkog čišćenja i genocida na bilo koji način popraviti.
Nikad viznu liberalizaciju za muslimance..nikad za nikad..fuj!
to je patolosko stanje..bolesni u glavu...kakav crni narod?Izmisljena budalastina stvorena patoloskim stanjem u bolesnjackim glavama!
izmisljeni narod izmisljene nakaradne drzave sa izmisljenim jezikom..nule..nistice..poturice..
Druga dva naroda su konstitutivni narodi iste te nakaradne drzave koju bolesnjaci mosnjaci svojataju..Ostaju na svom,s tim da za razliku od bolesnjaka mosnjaka mogu putovati gdje hoce i kad hoce..neznam samo ko je nazovi narod..nazovi drzave..mame vam ga spatatrknem mosnjacke bolesnjacke..Mozete do Anadolije..i jest vam tamo mjesto..lijecite se..bolesnjaci u glavu..mrs u Tursku!
pazite!!! hoce bivseg francuskog generala da stave ko ambasadora francuske u bosni i hercegovini, crno se pise bosni hercegovini, taj general ima samo 56 godina i do juce je bio po svim tajnim sluzbama, zamka se priprema bosni i hercegovin, harise, zeljko, zlatko i svi patrioti bosnohercegovci ne dozvolite da vam opet francuski general unisti drzavu u korist srbije i genocidne tvorevine, nije za dzabe bio niminiran prije par dana jedan genocidas ko koordinator policije u bosni hercegovini, sve je ovo povezano!!! ne slozite se sa tom nominacijom vec da na mjestu ambasadora francuske, dodje jedan pravi dipolomata!!!! HITNO REAGOVAT NE CEKAT EVO OVAJ, FRANCUSKI GENERAL CE BIT GNIJEZDO ORGANIZACIJE SVIH MOGUCIH PODVALA BOSNI I HERCEGOVINI!!!
Druga dva nazovi naroda tj vjerske zajednice imaju vize i mogu ici iz BIH ako zele. Mi nigdje ne idemo, ostajemo tu u nasoj domovini..
A gdje bi ti, takvog genocidnog, mamu ti opancarsku?????? PS vidis li da su i srbi (malo im sto su genocidni) poceli da se dizu u zrak....
Za Iran,Irak većinu Afričkih zemalja ne trebaju vize :)