Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znalo se da će Petrić otići sa funkcije nedugo nakon izbora jer nije lud da radi a džepovi puni para. Po meni, ovo dokazuje da je uzeo dobru lovu od pobjednika prošlih lokalnih izbora.
jebiga
Primarni zadatak BiH građana nije uopće da razmišljaju svojom glavom već da redovno izlaze na izbore i svaki dan da financiraju političare i njihove Stranke plaćajući prilikom svake kupovine 17% harača za PDV. Dakle, radi se o BiH građanima, koji su na potrošenih 100 KM obavezni platiti 17% PDV-a ili što u ovom slučaju iznosi 17 KM PDV harača bogatim pojedincima u vrhu države, a koji raspolažu sa tim novcem kako oni požele i nikom zbog toga ne polažu račun gdje i kako se troše sredstva prikupljena od PDV harača u ova njihova privatna tri Feuda već 20 godina. Govorimo o BiH građanima koji imaju obavezu da plaćaju sve poreske obaveze prema državi i pojedincima u Vlasti. Sa druge strane u isto vrijeme PRETplaćeni pojedinci u Vlasti sa našim PDV novcem, nemaju nikakve obaveze niti bilo kakve odgovornosti, prema BiH građanima koji ih financiraju!? Zaista nekakav čudan i psiho-patološki perverzan odnos?
Pos'o lahak, para velika, a odgovornosti uopće nema! Sve plaćeno novcem poreskih PDV obveznika, BiH građana!