Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
air traktor kosta 2.6 miliona km...koliko i vozni park velike sestorke ali koji ce nam qr.ac air traktori dok hrvatska gasi guzovace... sa druge strane ovih 50 miliona je samo kap u moru milijardi bespravno posjecenih, nemilice pokradenih suma od rata na ovamo, jer ova sestorica zajedno sa a.nalno instaliranim podanicima i sami zabavljeni kradjom, nisu imali kad donijeti zakon o sumama...polako sistematski unistavamo ovu prelijepu zemlju, vratit ce nam se to uskoro sa kamatama ali i zasluzili smo...
Za taj novac mogli smo kupiti 7 air-tractor aviona za gašenje požara. @ccc: Šališ se, tip šume koji je gorio kod Konjica je vrhunska klasa drveta od koje se u Italiji pravi stilski namještaj. Možda je 50 miliona previše ali je šteta sigurno u desetcima miliona.
Ja odvale,cuj steta 50 mik km? Pa jel to gorelo suvo zlato ili ercegovacki kamenjar?