Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE DAJ PROTJERANOJ DIJASPORI DA SE VRATI. SPRIJECITI IH NA SVE MOGUCE NACINE R A T
nasi borci su to najbolje rijesili: \"Starosna penzija sa 40 godina života, bez obzira na godine staža\"
pa danas ti trebaju 4 zivota da bi radio 40 godina prijavljen regularno, znaci cim ne budes mogao raditi crkni
Znaš kad ćeš zaradit peMziju kod privatnika-nikad stoko.
Ispade da onaj ko posteno godinama uplacuje staz bude samo budala,,, sta je sa onima koji nezakonito beru pemziju,,, kao invalidi, umno bolesni pemzioneri koji imaju vozačku dozvolu i dozvolu za oruzje..
ČUUJJJ? ovakvi \"zakoni\" se inače usvajaju za dobro građanina. doda namiče svaki pfeningčić, nema više šta prodat. jedino da vam bubrege krene vadit. blizu su albanci, može njih okrivit
Poseban staž u dvostrukom trajanju računa se i borcima Vojske Srpske Krajine, građanima RS-a, za vrijeme rata na teritoriji BiH HALO GDJE SMO SVI GRADJANI I SELJACI U BIH STO PROVEDOSMO RAT OVDJE I RADISMO ?
Trebalo bi iz zakona izbaciti \"efektivan rad\" i to zamijenit sa \"vremenom provedenim na poslu\". Ako se to ne ucini onda se mnogima moze uskratiti pravo na penziju.