Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćuj vrbovanje, ma ne zeri te rade one same , a kad ih policija ulovi onda kao neko ih tjera ali i policija nije više naivna , sada ih odmah prebace u svoj sektor pa ih oni nadziru i uzimaju lovu dovoljno je da pitaš taksistu i ideš odmah na pravu adresu aima ih ovako i to sve ove sto su došle sa strane u grad ....nije više uvozna roba
i kad se zaraze BELAJ
pubertetlija hoce da ga metne da more raji pricat.. i tata bi sine..
Stare prostitutke zamijenile nove - nadobudne seIjanke koje se štemaju za dopunu od 5 KM.
Zna li neko gdje se može nabaviti djevojka a da nije tamo neka petlja gdje moraš s autom.Ima li negdje tih oglasa da dođeš u stan i to obaviš? Hvala na odgovoru unaprijed. P.S. Sarajevo je u pitanju.
\"Do 2002. godine Bosna i Hercegovina je bila zemlja prijema za djevojke iz istočnoevropskih zemalja koje su ovdje dolazile i bavile se prostitucijom\" do 2002 je bilo podosta Unprofora-a i Sforc-a (ili kako li su sbe sve zvali) u Bosni, pa ove domace nisu mogle poriti svo trziste, te se moralo ici u \"uvoz radne snage\"... sada gada je doticne gospode znatno manje, nema potrebe za novom \"radnom snagom\", a i ove domace odlaze \"trbuhom za kruhom\" tamo \"gdje ima posla i zarade\".
Ima jos jedna metoda, angazovanje djevojaka na prekookeanskim brodovima da rade sve i svasta, a ako im se ne svidi bace ih u more. Ko zna sta se sve na pucini desava, to ni CIA ne bi mogla otkriti.