Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Grad Sarajevo treba postaviti informativne table na mjestima gdje se najcesce pojavljuju zmije i objasniti o kojim se zmijama radi, da nisu opasne po ljude i koja je njihova korist u prirodi. Ne moze se od ljudi ocekivati da znaju prepoznati zmije bez neke edukacije. A mi kakvi smo, mi odmah gledamo kako cemo to rijesiti po kratkom postupku - kamen, motika, itd.
Nije ni anakonda otrovna
sto ne znaci da se nece pojaviti
Cuj nemaju razloga. Stoko rijesite ih se jel treba da u jednom glavnom gradu u stambenom naselju budu zmije
Ujed ovih zmija nije otrovan, ali se rana lako inficira, tako da nisu bezazlene.
Hakije Kulenovica i spusta se taj sumarak u Husrefa Redzica,iza zgrade Poreske uprave i dijela bivše američke ambasade koji se naslanja na zgradu u ul.H.Redžića zna biti trava i šiblje isto prašuma,ljetos sam prolazio znači samo što anakonda nije izletila
Koji debilski naslov. A da malo pokosite travu i uredite te zapuštene površine?
smuk domaca zmija nije otrovna
Ciganski stanovnici izgleda trebaju da ih pripitome i pri tome maze. Kad krenes u goste kod nekoga na ciglane doceka te sarka kae ksss merhaba
Jaoooo panikeee. Niste normalni. Da li bi ovako ganjali gmizavce u parlamentu, domu narod a, skupstini kantona itd?
Nece ni od srcanog udara nista bit jele. Ma ja bolan dodje to ko prirodno otcepljavanje arterija strahom :D Nece bako zmija nista, a baba umrla od straha prije pola sata. Vise infarkta od straha dozivila od zmije nego orgazama u zivotu hljeb te rodi.
Pa ako je trojkin uspjeh rekonstrukcija 2 km pruge, valjda je i ovo njihova odgovornost? Ili je možda ipak SDA? I šta bi s onim displejom na Vrbanji, niko ni mukajet više? Šta nam radi gradonačelnica, jel se počela petljati u svoj posao? Zašto gradom tumaraju migranti, zašto nikad ranije bilo više prosjaka na ulicama? Zašto opet lutaju čopori pasa? Zašto se ne ukloni pokušaj gradilišta kod higijenskog?
kao da zivimo u favelama a ne u gradu
Ali su vidjene i djeci mogu ostaviti trajne posljedice. Sta dijete zna sta je otrovno, a sta nije?! O tome se ne vodi racuna???!!!
Čuj trajne posljedice. Eto po selima sve istraumirana hodaju. Nemoj učiti dijete da histerično reaguje na živi svijet oko sebe i neće mu ostaviti nikakve posljedice.
Seljacine , ne ubijajte zivotinje, jer vam vjera, kultura, obrazovanje i nauk nakazu to 👉👌😎
*nalazu