Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je gledao dokumentarac jasno mu je da su u pitanju dvije bebe, Sara i ono drugo musko dijete. DNK pokazala da to nisu ta djeca plus sto su pokopana onako kako jesu da ne pricam sada ko hoce neka pogleda. Ono je materijal za SIPU odavno mada treba traziti i medjunarodnu pomoc jer ono nema ni na filmovima.
Eeee evo malog dražee
ovaj samo na čke-pi misli
Ovaj derpe ce kopati po ovom dok mu gazda dodic ne kaze da zacepi jer je to neki njegov frend zataskao i tako u nedogled..kod nas drzava funkcionise samo kad nesto treba naplatit i zakinut normalnog covjeka...pa vidite da se ljudi bore za pravdu protiv sistema...progutat cemo mi jos memica dragicevica itd dok ne dodjemo tobe...
Curica peskirić
demagog klasični
Jaoo sve expert do experta!
Dodik prica o nekoj samostalnoj RS, a dijete rodjeno ne mogu pronaci. Nazalost, nije prvi slucaj.
gdje ti je pola Banja Luke?
To je to neovisno sudstvo u "srpskom svetu".. Podignite prijavu na sudu BiH ako zelite da stvari istjerate na cistac! Ti su spremni da zataskivaju i zive pored masovnih grobnica a da nece zataskati slucaj jednog dijeteta!
Dodikov tampon , 🖕🏻