Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i Dodo nekad pričao 😂
Jucer Nebojsa prvi put u skupstini RSa gdje je najvece leglo kriminalaca i ubica rekao da je sramota sta su srbi uradili bosnjacima u Srebrenici i osudio zlocin.Prvi politicar koji je to rekao na sjednici RSa 👆.
I skontao ne jebe niko njegovu pricu, sve seljaci, pa okrenuo na seljacku pricu. pametan covjek
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja ti nešto ne vjerujem.
Kakav god da je bolji je od smrada Dodika.
Hahah al voli Bosnu covjece. Ko bi reko
Ne poturaj nam kukavičije jaje Stanivukoviću. Lako se prepozna vuk u janjećoj koži. Postoji samo Bosna i Hercegovina. I kao majka, što kažeš - nije iznjedrila nikakve blizance. Tu genocidnu tvorevinu od te vaše RS, na Bosnu i Hercegovinu "nabacila" je Srbija, i to je kancer koji treba uništiti!!
Mars, kad priznas gencid i da je draza bio zlocinac, onda cemo to vidjet..a bosna nije majka blzancima, bosna je jedno, nema blizanacA
Reci bolan Stanivukoviću iskreno šta misliš. Pusti te dvolične izjave! Ne prizaješ genocid i to sve govori o tebi!
Netreba stavljati statue tri vojnika nego statue tri uplakane majke jer samo one isto placu za poginulo dijete u ovome prokletome ratu.
i ovakav stav je veliki pomak
A ti si obično četeljsko smeće!
Prvo Bošnje moraju prihvatiti REPUBLIKU SRPSKU pa tek onda Srbi BIH. Ako se to ne desi onda razlaz. Jedini scenario kojim je moguće da živimo zajedno i u istoj državi. Nacionalistima unapred: potegnite ga!.
Mi zapravo i ne želimo da živimo s vama niti nas zanimate. Mi vas ne možemo očima gledat zato što ste nesorta, pogan i neljudi. Slažemo se sa razlazom, problem je što vam nedamo zemlju! Ni pedalj zemlje, a razići se možemo odmah danas, idite u svoju Srbiju i riješen problem, zapravo idite u p.m.
InDuduk je taki bio na početku, topio, bio med i mlijeko.... ali proradi ipak u vama onaj genocidizam, djaba je!
Zanimljivo,bezbeli dvojajcani
Majka pred porod. Dvosmislena izjava.
Priznajem da su mi ove njegove izjave zanimljive.
@Yuppiiee Znas li ti nekog da nije osunecen a da je poginuo braneci tvoje misljenje!?? Ja ih znam na stotine!
Nije tacno. RS je genocidna tvorevina!
Mali ne želi javno da kaže da je u Srebrenici bio genocid a vidim da računa na Bošnjačke glasove.Meni se čini da mu to baš neće proći.