Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chifuti jedni. zivite u srcu grada, u 5-osobnim nacionaliziranim stanovima koje ste dobili dzaba ili na certifikate i nemate 20-30 maraka da placate mjesecno komunalnu taksu da imate obezbijedjeno odrzavanje. e pa fino chifuti, skupite 2-3 marke za rukavice i izadjite i ocistite svoja vnaGo sami.
Kakvi stanari, takve i okucnice u centru grada.
Ruke vam otpale dabogda, ni 5 minuta vremena da odvojite pa barem tu travu da osisate! Fuj, prljavi stvorovi!
Zivjeti u centru grada ima svoju cijenu (bar mi trebalo da ima u svakom normalnom glavnom gradu) i stanari zgrade bi trebali, ako vec ne mogu da priuste da plate nekoga, da sami zakazu akciju ciscenja. \'Hadzijska\' lokacija u Dalmatinskoj ulici, fukara mentalitet (i novacnik). Znaci, zasukati rukave. Ili seliti gdje mogu priustiti...
Očistite sami ! Kako bi da živite u privatnoj kući održavali kuću i dvorište fujjj !
Ali zato svi u zgradi znaju NBA ligu napamet , kako se popravljaju avioni i koliko konja ima koji model auta iznad dvjesto milja marona!!!A kako će civilizovano živiti u zajednici nema šanse ( što reče onaj jedan , dješ ba mene da se prljam )........ha ha ha
Glupane ja sam stan platio 80000 KM a ti si kuću napravio bez dozvole nelegalno i to od donacija koje si dobio za povratak u svoje selo.Zagradi ti svoje dvorište i ne bacaj po tuđem. Fasade nisu uništili stanari nego granate a i prije 92 stanari su plačali za održavanje silne novce koji su opljačkani. Oni koji su stanove dobili od svojih firmi tebi niko nije kriv što nisi nigdje radio ili si radio u firmi koja je stvarala gubitke a nije ulagala u stambeni fond.U taj fond se ulagao procenat od ukupne zarade tj.dohotka. Zašto da se ja brinem za održavanje zemljišta oko zgrade kada općine uporno tvrde da to zemljište nije njihovo te da ga mogu dodjeljivati kome oni hoće. U cijeme stanova je uračunata komplet infrastruktura sa dječijim igralištima, parking prostorima a sada te površine opštine bez pitanja stanara dodjeljuju za izgradnju objekata ratnih profitera.
Bruka je sto su ti idioti koji su dobili guzovace stanove tako bahati i nisu u stanju uzeti lopate ....metle......i grablje i sve pocistiti oko zgrada u kojima zive.....treba to raseliti ili im povecati troskove odrzavanja pa rijesiti odrzavanje...fasade.......i druge skupne troskove........oni nisu u stanju da skupe novac za fasadu dok je obicna sirotinja u stanju da izgradi sebi kucu......da uredi fasadu.....dvoriste......a nisu dobili nista od SDA na guzove ma treba tu zgadiju sto stanuje u tim zgradama preseliti u kolektivni smjestaj.......
SarajevoStan vjecito, ali vjecito govori da stanari nemaju dovoljno novca na racunu i da ne mogu izvrsiti sanaciju??????? Zar je moguce da, prema njihovim rijecima, niko ne placa? Da ne gvorim kako lose obavljaju svoj posao, i da su trebali izvrsiti sanaciju krova na nasoj zgradi...Mi smo za razliku od ostalih imali dosta novca na racunu, ali ipak nedovoljno?????? Placamo godinama, godinama, dakle godinama i do tada nikad nije izvrsena, odnosno nije bilo potrebe da se nesto sanira...prvi put smo ih zvali i nemamo novca? Dosli su sa dva crijepa pod rukom i posli u popravak, a popravili su na takav nacin da sam ja, kao zena ali prije svega kao laik to mogla bolje uraditi! Sramota!
nebrinite platice betmen od nasih para da to ociste ipak tu zive njegovi anamoni
Treba kaznjavati STOKU sto pise i crta po gradu i bice VISKA para da se plati sve da bude cisto i po zakonu, samo po DZEPU.
pa zasto se naplacuje komunalno, Dzipa dzipa u \"ojvos padze\"
Odmah skinuti derektore oba preduzeca
...u svakoj NORMALNOJ zemlji stanari bi se organ\'zovali u radnu akciju i pos\'o obavljen za jedno popo\'ne...problem je sto uvas srbi nece da rade sa hrvatskim ili bosanskim lopatama I OBRATNO...
Sarajevo je ruglo u centru države
Ova obtuzba ide na adresu sarajeva-x: kako mozete izdvojiti vrijeme da trazite krivce za lijenost gradjana? Gdje su te \"basce i avlije\" sto mirisu opjevane u sevdalinkama? Ako nekome smeta korov i siblje uzmi sjekiru i ociti to! Komsiluk, radne akcije, volunteri...svi po kaficima?