Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav predizborni pokusaj "cistke" i zamazivanja uciju javnosti, ni sami ne vjeruju u ovo sto su "pisali"
Harakiri na bosanski nacin :)
Ovo meni sve lici na neki crni humor... Uopste mi nije jasno odakle tim ljudi hrabrost i obraz da pisu tako nesto... Kopletna SDA sa moza jedva 10 % onih koji su ni krivi ni duzni bi trebala biti ne samo izbacena iz stranke nego i iza resetaka....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Imajući u vidu činjenicu da je SDA avangarda i pokretač velikog broja pozitivnih procesa u BiH i da bez učešća kadrova SDA nema izgradnje funkcionalne države. E ovo mi je najbolje iz ovog licemjernog teksta.Eto kao ova drzava nemoze da funkcionise bez ovog lopovluka!!
Kud ces dalje kad inicijativu za sankcionisanje osoba u toj stranci koji su se na nelegalan nacin obogatili potpisuje Dino Konakovic :D smijesno da smijesnije ne moze biti. Covjek unistio KK Bosna i sta jos, a ovamo glume nevinascad. hahahahahha
Bravo SDA, ovo je za svaku pohvalu, samo patriote i oni koji vole drzavu BiH mogu ovako nesto da zrade,, SVAKA CAST,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je tako ja se izvinjavam!
Dragi moji roditelji, hvala vam što me odgojiste da ne budem "karakter" ko konakovic I zukić...
Ako su tako cisti i nevini i zele boljitak ovoj drzavi neka objave imena lica koja su clanovi stranke i koji su se enormno obogatili. No bojim se ako krene cistka ko ce ostati. Stranka bi se svela po brojnisti clanova na nivo manje mjesne zajednice....
http://www.renesansnakraljevstva.com
nako generalno smijesno pismo pogotovo sto ga dino potpisuje...ali ovako bi trebalo da rade prave stranke...da ociste prvo govna u svojoj avliji a ne kao sdp da skuplja poene pljujuci po drugima...a i sbb :-) ...jest da su oni malo smanjili :-)
Ako krene cistka (a da hoce bogdom) u SDA stranki ni portir osto ne bi.
Bravo bravo svoje redove ocistiti pa u 2014 krenuti jaci nego ikad. Za Boga za Bosnu za Bosnjake.
Idiote.
hahahahahahahahahah i opet hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah... Ja što me ovi papci Konaković i Zukić uvijek nasmiju,ja budala braćo mila... SDA u svojim redovima ima korupcije hahhahahahahahaha, je.bo top listu nadrealista šta su ovi iz SDA... NAROD ZNA !!!! hahahahahahhaha, kraljevi
Nije Konaković lopovčina koja je dobijala pare od BH Telecoma dok je bio predsjednik K.K. Bosna. Pa je onda te pare dalje usmjeravo u talove. Naravno tad se nije propagiro previše kao neko SDA lice, nego je glumio sportistu. Nakon što je projekat Bosna propao, bacio se u sigurne vode, Kantolana skupština i pare ležu, kuće se grade, a ništa se ne radi. Nije on jedini u toj skupštini naravno, već sve je to golo govno u njoj. Sad kao Konaković nekog proziva radi lopovluka ali naravno sve uopšteno. Nigdje imena, nigdje ništa. Svako u SDA ko je pri vrhu je jako dobro upoznat sa lopovlucima ostalih iz vrha, tako da nikad niko nikog neće konkretno prozvati, jer bi mu ovaj vratio i lančana reakcija bi odvukla bandu na dno gdje joj je mjesto. Njihova organizacija i involviranost u sve pore društa je toliko velika da sad se iznesu ne znam ti kakvi dokazi o njihovom lopovluku, sve bi se to zataškalo. Dok su u vlasti ili pri vlasti, NATO im ništa ne može.
A i ja, zato pričam šta pričam :)
Ideologija . Nije projekr Bosna propao sam od sebe. Bosnu je uništio pošteni Dino Konaković. O tome manje - više zna cijelo Sarajevo. U SDA se samo sklonio da ga sudstvo ne bi progonilo. Zna levat da SDA-ovci nikada i ni za šta nisu bili procesuirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je dobra stvar, iako im je 7 godina trebalo da shvate i razumiju sustinu SDP-ovog prijedloga zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine.
A kako se zove pojava kad neko položi kible ispita za dan-dva?
oligarsi
Ne mogu se prestati smijati. Dzevad Hodzic je kao onaj lik Vitaly iz crtanog filma Madagaskar 3. Prolazi kroz uzi - prstemjak. Tako Hodzic prodire u najstisnutije debelo crijevo. Gospodo iz SDA, ostavite barem pertle (one tanke sanerske) da Vas mozemo izvuci pri povlacenju.
Ovo je sasvim pristojno za recimo neku stranku koja se pojavila prije par godina i za njene jos nekompromitirane kadrove. Ali da Dzevad Hodzic, covjek tako krhkog moralnog ozracja, cija je kicma savitljivija, od najtanjih pertli sa sanerskih cipela, da Azir Zukic ili Neimar sa Poljina i kosarkaski partibrejker kojeg iznesu iz dvorane, susta postenja od osoba, te redom dokazani intelektualci (svi su na postdiplomskom na Pravnom kod SDA dekana Bore Petrovica). Otuda njihov demokratski etos i apel Izetbegovicu, o cijem postenju, svjedoci njegovo skromno materijalno stanje, govori u prilog kolosalnoga preporoda unutar te stranke, koja pred izbore koji dolaze, pokusava da stavi povez oko ociju trajno izvaranog, ponizenog, izmucenog gradjanina. Gospodo iz SDA, dajte da te trake budu u nekoj veselijoj boji.
UPUTIO sam i ja pismo i PRIJEDLOG sam sebi, kako bi MEDIJI objavili a JA SAKUPIO koji politicki POEN. I?