Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar smo stvarno tolike budale, pa znas kako izgleda drzava na karti ljeb te yebo..
i za ovo im trebaju bilbordi hahahaha
@JoseDeLaMatta. Oduvijek je bilo, cega se pametan stidi, budala se tim ponosi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali zato imamo trotoar!
Nemoze se ona vijorit i divit kao Ljiljani
Naša prava zastava su LJILJANI zlatom izvezeni sa štitastim grbom i bijelom podlogom i tako će ostati dok i jedan bosanac (bošnjanin ili bošnjak) živi u jednoj i jedinoj. Nametnuta "varta" je privremena i ona će da bude prošlost! Ostale, šahare i orlovi će da budu samo lijevo i desno preko istočne tj. zapadne kapije naše države RBiH. Oni koji to ne poštuju mogu slobodno da idu gdje im je volja....
Eto im truglovi i nebeska tijela , nasi su LJILJANI i zastava bijela!! RBiH 💛💙
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15192789_10209595912787693_1999282692705599992_n.jpg?oh=12349b7fce627c369d3740a6afaca0e2&oe=58B6563C
Ma kakve "lidl" zastave, trokuti i zvjezdice. Moji su ljiljani i podloga bijela!
Kad ovi politikanti što nas vode koji uredno primaju plate i uživaju sve benefite, ne mogu da se dogovore oko zastave, da nam ne stoji ova sa ikar konzerve.
A sta koji k slave i podizu zastave kad ja taj dan ne slavim? Sto Srbi ne podnesu apelaciju da se zabrani slavljenje tog datuma? Ajde bas da vidimo kako ce ustavni sud odluciti.
Ako nije prihvaćena ni priznata, znači da je nametnuta i nelegalna (nešto kao 9.januar za Bošnjake u Republici Srpskoj). Hoće li ova zastava jednom biti predmetom referenduma ?
Ova zastava, koliko čujem, nikada nije priznata od strane srpskog i hrvatskoh naroda u BIH.
TISUĆU HILJADA ZASTAVA NA ILJADU STRANA!
Jest nam i zastava koda su se djeca igrala 😂😂😂
Sačekajte 9. januar pa naučite kako se postavlja zastava za Dan republike.
Dan republike i Cevljanska korida su dva dogadjaja koje fakultetski obrazovani ljudi u FBiH a i sire zaobilaze u sirokom luku.
Paradoks nad paradoksima pravoslavci kazu hoce srbiju katolici kazu hoce hrvatsku zive u bosni i hercegovini bosnjake koji hoce bosnu i hercegovinu nazivaju izdajicama hahahahaha
@pro et contra Paradoks je da se neki Srbi i neki Hrvati vec vjekovima prezivaju Bosnjak, a da su pripadnici muslimanske vjerske zajednice jedan dan prije 20 ak godina u Holidey innu odlucili da su narod i da se tako zovu. Paradoks je da im se jezik zove bosanski i da ga guraju kao prvi u drzavi a svi se u skoli ucili srpsko-hrvatski. Paradoks nad paradoksima je sto ni danas nisu sigurni koje su narodnosti, koje nacionalnosti pa se pred svaki popis moraju medjusobno dogovarati.
BABA VANGA KAŽE: 23.2.2017. KRAMPUS, VELIKI BU, BABAROGA I BALZEBUB DOLAZE POJESTI BOŠNJE!!
to i jeste vas nivo ... baba vanga hahahahahahaha mentalitet iz 12-tog vijeka
. PONOVO SE BUDI HERCEG BOSNA: Hrvati nikad nisu bili glasniji, BiH STREPI OD NAPADA USTASA (VIDEO) http://bit.ly/2fZJVtU .
ozbiljno? pa vise sejdica ima od vas budalo bolje ti je suti