Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se dogovorise za akcioni plan LGBT a akcize još na čekanju
Za lgbt im se je.., aa od akciza se bogate, svaki sta kane par stotina hiljada, pa im ae ne zuri.
Zasto se podilazi ovim kad evropa ne zeli da nas prime… fino kandidatsko status i moze
Gdje je sada SDA?? Hahahahahaha
Oni ce ovim koracima ubaciti sav sejtanluk i onda kada ovdje zavlada nered i razne budalastine ce nas nogirati za dva vremena,kako smo naivni samo...
Sve ih staviti na jedno malo ostrvo pa tamo nek rade sto hoće
Zasto vise ne prestanete pisati o njima?!
Unapredjenje LGBT znaci da ce jos vise da nas jebu ne gledajuci ko je musko a ko zensko.., i to javno haha
Ovi sto se zovu tako kod muški je to zato što ih nije kakva dobra propustila kroz noge, pa kad nisu ima prolaza eto takvi su fol oni. Daj ga izoluj s dobrom kakvom 5 dana pa će da vidi, sta ce jedan ne zna sta je dobro žensko, nema to pojma, nije on probao te čari, pa sta je jadan eto fol on ne voli ženske.
Donosi javni pederluk..Dosad je bio tajni , al odsad...Baš neka je naša uspješna vlast od svih Eu zakona koji stoje na čekanju ovo usvojila...Svaki napredak društva slijediii...Ubrzano...
Od svih ljudskih prava ove pedersone iz EU interesuju samo prava pedeva. Čak i da im sve to popustimo opet ćemo da popušimo. Nedavno je Erdogan onim licemjerima iz EU kazao da su mu prvi pregovorači za ulazak u EU već svi pomrli. A mi ćemo ući u EU odmah iza Turaka - tj. nikad.
🤮
U obrazovnim institucijama garantovano nećete imati pristup. Ovu bolest treba zakonom zabraniti
Aham, ovo je plan da naprave plan, logicno. Nego prepisemo zakone neke od razvijenih evropskih zemalja i zavrseno. Ne treba izmisljati toplu vodi.
Zna se sta je prioritet zapada, prava za pedere po svaku cijenu! Sve ostalo je apsolutno irelevantno.
Jest ako si zatucani i ovisao 2 mahale oko supe, pa bolan pogledaj prava radnika, prava socijalno ugrozenih, osoba sa posebim potrebama, prava djece itd. itd. da ne nabrajam, u evropskim zemljama. Stoljecima su ispred nas, ljudi se bore da svi imaju ista orava, al totokmacima zadojem mrznjim nije jasno.
A tipra umobolnog transparenta na slici 'Jesmo li vi glasali za vaš brak?' Hahahahah. Pa imbecilu koji nosiš taj transparent, da ti mater i ćaća nisu bili u tom braku/hetero vezi, ne bi tene ni bilo idiote da možeš nosit taj transparent.
JEbli vam oni majku novinarsku
Kad je interes onda možeš i gu.... dati dobrovoljno. Ovo je trebalo davno potpisati!
Imal šta za unapređenje plata običnom narodu?