Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put.
Kada institucije BH objekat stradanja Srba ,Silos ,pretvore u instituciju BH i zabrane prezivjelim bilo kakvo obizljezavanje stradanja to je OK a kada to urade vlasti lokalne samouprave onda je to genocid .Budite bar dosljedni da vas drugi ne smatraju licemjerima.
Imam rješenje......sakupit 70 nakaradnih, izdrkanih, prljavih kuroslavnih svetosavaca, posebno njihove prljave smrdljive djece u istoj ih kući zapalit........onda je fino srušit i napravit put.....jedino moguće i pravedno rješenje
Ovo je vitalni nacijonalni interes. Ta kuca treba da pstane takva kakva jest, možda sredit da bude kuca sjecanja na stradale bosnjake i bosnjakinje. Sve ostalo ne dolazi u obzir
Samo ako se toj kući nešto desi bice krivi: izetbegovic, komsic, fahrudin i zlaja. I svi ostali odgovorni, medunarodna zajednica na prvom mjestu i sve njene institucije u bih. Tu spada i ohr itd
Spomen sobu napravit da se ne zaboravi.
Trebalo bi staviti zabranu na komentare kad su u pitanju ovakve teme. Jedino što mogu reći da mi je žao svih tih ljudi.
...
Glavni je cilj zatrti sjećanje na zločin, a ne napraviti put. Trase se mogu mijenjati i korigovati, počinjeni zločini i sjećanje na njih ne.
Pa naravno ali haj ti to objasni komunjarama u Sarajevu i Tuzli koji žale za vlasima poput onog Lepog Miće sa farme a smetaju im bošnjaci koji su pobjegli od noža sa Drine i sandžaklije.
Nije bitna stranačka orjentacija. Bitno je da ovakvih slučajeva ima na sve tri strane i da potraju, jer će tako oni na vlasti produžavati svoj život, kao bolesnik na aparatima.
Protiv ovih ljudi se bori Emir Suljagić a evo kako ga napadaju http://pressrs.ba/sr/vesti/komentar_dana/story/48967/Taliban+demokratije.html Ovo je novina u kojoj Фахрудин Радончић i Златко Лагумџија redovno blate SDA, ARBIH, muslimane i sve što ima veze sa njima. Kaže Златко neće SDA a dobar mu je Dodik jer su im ciljevi isti.