Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni samo donose zakone i guraju svoje a mozgovi u FBiH iznose svoja mišljenja i tako godinama.Zašto tog istog koji je napisao (Stevandić)sud nije procesuirao zbog ratnih krivičnih djela.
Imunitet od krivične odgovornosti koji su na entitetskom nivou mogu se odnositi isključivo na zaštitu od entitetskih zakona a nikako od nadređenih državnih.
izdrzi predsjednice dodik...ratni zlocinci kriminalci i ge.no.cidasi su uz tebe....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli lika, sebi ce zakonom ugraditi imunitet ali samo u tzv rs kojim ce sebe zastiti od svih zakonas, mogu da laju i rade sta pozele niko im nece moci nista ali su isti ovi izglasali zakone kojim ce svaki gradjanin tzv rs biti kaznjen ako bilo kakvu kritiku premavlasti uputi, ne smiju jednu rijec protiv njih izgovoriti jer ce biti sankcionisani. Predivno mjesto za zivot. haahahah
Pa kako imunitet nema Borac BiH koji je zbog navodne krade drva za 7 dana vec strpan u zatvor? Kravatasi, Uhljebi, Foteljasi sebi kroje zakone kako bi sebe zastitili a buranija lezi po zatvoru, odlazi iz bih, dok treci izlaze na Izmisljeno/zamisljenu granicu rs.
Jedini imunitet koji može pomoći Stevandiću je na svinjsku groznicu.
Treba odmah donijeti zakon kojim bi se raspodjela novca iz PDV dijelila prema uplatama! Samo ih finansijski gušiti,iako bi na kraju opet narod ispaštao a ne ovi krelci,ali ih je taj isti narod i birao.
NSRS donijela desetine zakona od pocetka mandata nakon izbora, a ova nasa vecina ne moze organizovati sjednicu federalnog parlamenta, a od zakona samo nastoje usvojiti Coviceve zakone, toliko o promjenama nabolje kako nema SDA.
Pa tamo što se donese ništa se ne provodi,jer džukela uvijek gleda svoju korist
coek bi bio imun u manjem entitetu na osnovu gonjenja pred manjeeentitetskim sudom dok pred sudom veceg entiteta ne bi mogao biti zasticen. Takodje manjeentitetski imunitet ne bi imao nikakav znacaj na drzavnom nivou jer entiteti su sa naredbama i zakonima uvijek ispod drzavnih zakona tj naredbi tako da je debin zakon samo sporan za manji entitet...
Sad kad madzarska upumpa svjež novac oko 18 do 20 km Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
U Federaciji BiH pod hitno donijeti zakon da ukoliko zelis da radis na prostoru Federacije moras imati i prebivaliste u Federaciji!!
Od skolovanog kadra ostace onda samo oni sa kupljenim diplomama a za dosta stvari treba strucno znanje.
Nosite tog krmka u pm sa naslovne
Čim predzes u federaciju to ti prestaje ramo te čeka
Vukovi bi da zastite sebe, pa da zderu troprste ovce kad god pozele.
To bi bio kraj manjeg entita u finansijskom smislu. Ostalo bi tek vidjeli. Stevandić nema pojma o čemu priča. Jednostavno pokušava da zaplaši i zatalasa svoje sunarodnike.
Pa za njega prvog se priča da je ratni zlocinac i crveni kombi i Kotor Varos i svasta nesto.
Imunitet se daje onima koji daju zakletvu Suverenu (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH), da ce raditi u njegovom interesu, cuvati braniti Suverenitet I Integritet BiH, a razlog je jednostavno, SUVEREN je iznad zakona, za njega ne vaze Nacionalni zakoni vec Internacionalni, I Suveren daje povjerenje I nagradjuje one koji daju zakletvu.
ti ne znaš šta je suverenitet jer das znaš znao bi da BiH ima suverenitet samo nad federacijom. Guglaj suverenitet prije nego što odgovoriš neku glupost.
Ja kad avionom putujem biram liniju koja ne leti preko tog krmetnjaka, to je pravi imunitet od pogani iz republike gumeni opanak.
znači ti samo za afriku ideš jel?
U Afriku u Afriku šta da se radi, zdravlje je najvažnije, nikako preko republike gumeni opanak - zaostali, primitivni, skloni hajdučiji, zločinima, genocidu i svakoj budalaštini, vrlo malo mozga u glavi.