Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na slijedecim izborima treba glasovati za Muslimansko Bratstvo,ovako vise stvarno ne ide !
Mogu se nazvati sretnikom jer imam posao. isto tako se ne mogu nazvati zadovoljnim radnikom dok je 46% zvanično nezaposlenih. Realno mislim da je upola manje jer ih bar 20-30% radi na crno ali i zato je kriva vlast. Da manje uzimaju sebi bilo bi više novca za razvoj i više radnih mjesta. Godinama pričaju o štednji a štede sam na radnicima kako budžetskim tako i vanbudžetskim jer i ovim drugim tovare mnamete kako bi zadržali svoje privilegije. Neka mi neko kaže NA ČEMU ONI ŠTEDE!? Zato i mi koji radimo i vi koji ne radite trebamo izaći na proteste, barem da pokažemo da nam je stalo i da želimo na nešto uticati, neka ne bude 10 000 bilo bi bolje 50 000 u protivnom ako nas dođe malo daćemo im direktan signal da nam je svejedno što nas jašu i ohrabriti ih da potpišu za novi kredit koji će otići na javnu potrošnju, kako bi se kupili novi automobili, platili nadzorni odbori, odvojeni životi, dnevnice, mobiteli, pokloni švalerkama, hoteli švalerima itd
ne znam šta se čekalo do sad
Jako sam ogorčena i nezaposlena već četvrtu godinu, od kako sam diplomirala tačnije, radi se tu i tamo, honorarno i kad se samo sjetim kod kakvih sam poslodavaca bila, kakve sam uvrede i poniženja doživjela, dođe mi da plačem....al uprkos tim negativnim iskustvima, želim da vjerujem da se stanje može promjeniti, da ću uspjeti naći normalan posao....i stoga definitivno u subotu neću biti kod kuće, izaći ću na protest, ne želim da budem još jedna u nizu koja kuka na ovu državu, a kad je nešto konkretno ne mogu čak ni sat-dva izdvojiti da izađem na ulicu....stoga svi koji su u sličnoj ili istoj situaciji kao ja treba da dodju....mozda to neće ništa promjeniti...al bar možemo reći da smo pokušali!!!
Eto prilike za sve koji ne rade da dođu, pa da vidimo koliko će ih na taj dan sjedit po kafama?..
Treba rušiti ban.du N.ikšića i B.ehmena