Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e yebaji ga, pa vi bal.ijaci ste se tako stidili svojih imena kad su turci dosli pa ste ih promijenili. Drazi vam neki osman i orhan od vasih starih srpskih imena
postojala je vojska tzv srpske republike Bosne i Hercegovine. Ime mu je sega bas.srpko ahahaha srpko ahahahahahahahahaha cuj srpko pustivuk???????????? ahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaaa srpko, ahahahahahaaa Boze ti sacuvaj i zakloni. Poso srpko u zlocince. pustivuk?ahahahahahaaaa Izvinjajem se srpko ,ali nisam mogo izdurat.
kad imas ime Srpko Pustivuk moras praviti pizdarije :) ko mali je zivio u izolaciji i svi su ga zajebavali...hahahahah stvarno mi je sega ovo ime
srpko pustivuk...u imenu i prezimenu se vidi vlaska pogana zatrovanost!
Ne znam jel mu veća komedija ime il prezime
Ovog treba, ako ni zbog cega drugog, zbog imena osuditi....
31 Maja 1992 nije ni postojala vojska Republike Srpske to bi tzc balijsko islamsko teroristicko tuzilastvo trebalo da zna.
PUSTIVUK, Poznato srpsko prezime kao sto su i Vukobrat,Guzina,Djogo,Ubiparip,Gacusa,Yebivetar,Medjedovic,Koljo,Karic,Kitic itd.