Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko napisa da su u vecini u Sarajecu primitivci i jes tako je. a sto asim napisa je velika istina a istina boli cim toliko pljujete po covjeku,pa okrenite se oko sebe seljoberi jedni. pisaj ti grad u kome je zlocinac i siledjija ukopan kao heroj a sta je palo tih \"drugih\" za MULTIETICNU BOSNU na prvim linijama protiv cetnika hajmo razlaz u svoje vrleti podno romanije i zelegore nestasica je milijeka ne mogu se same krave musti
Kad vidis ove izjave na kolumnu i kad malo kriticno razmislis kako jedan nebosnjak da odgoji djecu u danasnjem Sarajevu (ako ga ne zbodu u tramvaju kao Denisa) koje se pretvorilo stvarno kako nam i Dodik kaze u TEHERAN. Sarajevo nema pravo vise da se prsi kao multikulturni grad. To je nakad bilo. Danas je jednostavno jedna mahala puna bosnjackih sovinistickih nacijonalista. Nista bolje od Banja Luke ili Bjeljine. Nemoj te se samo time pravdat sta je Sarajevo pretrpilo. To nije opravdanje. Alija se nije borio za jednonacijonalnu BiH. Gadi mi se. Asime dobro napisano !