Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ninoak Ja sam gledao kada se je zastava sa ljiljanima postavila u sjedištu UN-a, i to je učinjeno nakon što je Bosna priznata kao nezavisna i suverena država.
Najljepse Vam hvala na iskrenom cestitanju. Tim povodom zelio bih pokrenuti istrazivanje da li neko od vasih citatelja ima podatak/svedocenje kada se je prvi put zvanicno zaviorila zastava Bose i Hercegovine nakon njenog proglasenja u UN-u 22 maja 1992 za nez\\avisnu Drzavu. Ja imam fotografiju i naravno svjedoke da se je u Rimu, 2-gog Juna 1992 godine zaviorila tadasnja zvanicna, nama svima draga, zastava sa ljiljanima, prilikom proslave mature u Marymount International School, koja po tradiciji postavlja zastave svih drzava svojih studenata. Nadam se da cu Vam u toku dana na portal poslati tu fotografiju. Potpis:Adnan Kemura
Sretan Dan Nezavisnosti svim istinskim Bosancima i Hercegovcima... Dani se nizu, a BiH ostaje tu gdje jeste... I krv svoju za Bosnu moju...
DRAGA MOJA BOSNO I HERCEGOVINO
IZVINJAVAM SE SVIM BOSANCIMA I HECEGOVCIMA NECU NIKADA VISE SREĆAN NAM DAN DRZAVNOSTI
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI LIJEPOJ MOJOJ BOSNI I HERCEGVONI I svim njenim narodima i gradjanima nasim BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA !!!
ljudi, jel iko primijetio da nam domovina slavi rođendan svake prestupne??? :):):):) meni to nekako slatko :) haj sretno svima
@subara sa _urca Nemoj nam bolan prijetiti, jer Bosni ide dobra prilika da otjera srbe iz Bosne, a to je 3. svijetski rat, pa bi možda srbija uzela zlato na nekim takmičenjima, naravno, na para olimpijadi. Pozdrav za Bošnjake širom BOSNE.
Nasa je? Cija? Ima nas .... Tko su Bosanci i Hercergovci, narod ili ?
ФЕДЕРАЦИЈСКИ МУСЛИМАНИ: МИ СМО ГЛАДНИ! http://www.zshare.net/video/563556658fc887e7/
Ne treba nam ni milimetar vasih 22% ali ako dirnete stopu REPUBLIKE SRPSKE opet cete imati najbolju reprezentaciju na Svijetu u sjedecoj odbojci.
Svom dragom kuniću, gospodinu dodiku (čuj gospodinu), želim sretan DAN NEZAVISNOSTI BOSNE i HERCEGOVINE, kao i njegovim drugovima iz SNSD-a, pozdrav Bošnjacima u RS-u, i dijaspori. I na kraju, svim građanima, koji su 1.3.1992. glasali za nezavisnu BiH, dali živote u ratu od 1992. do 1995., i ostalim borcima ARBiH-a, želim sreta DAN NEZAVISNOSTI BOSNE i HERCEGOVINE!
Ubi četnika, ubi četnika, ubi četnika...... (milion puta još ovako) Nego, ko hoće ići 19.3.2009. u dvoranu Mirza Delibašić, Bosna-smrdija, rukomet? Hajmo tući srbe!!!!!!!!!
JEDNA SI JEDINA Zemljo tisucljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sacuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
halo kreteni saxovci j.ebeni, što j.ebeno ne ukinete ove nacionalističke komentare vise??!!gadite mi se s dopuštanjem ove j.ebene igre i prepucavanja. odmah ukinite ove šovinističke i fašističke zloupotrebe slobode govora po internetu, odnosno, vašem portalu. recite Vi ne idiotima. Sretan Dan nezavisnosti bosancima i hercegovcima! Zaista sretan! s kruhom ili bez kruha, preživjećemo! svako dobro Bosno i Hercegovino:!