Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast direktoru skole, inace ljudini, tesko da nacelnik ima veze s bilo kakvim uspijehom (osim sto je uspijesno sagradio vilu sa okucnicom, i osigurao sebe i nekoliko koljena).
Nacelnik dize vrijednost skole,sad ce i ona pod hipoteku.
Ovaj nacelnik je kriminalac kao i svi oko njega.To sto je EU donirala on sebi prisvaja kao zaslugu,a inace, taj isti nacelnik to isto radi kada je svaki projekat u pitanju. Kada bi samo bilo opce poznato sta je uradio sa drzavnim/privatnim firmama na opcini Hadz( Remontni zavod, Bjelasnica, Ingrap,itd...), bilo bi jasno koliko unistava moguci prosperitet( taj isti vise nije moguc). Sve lokacije na opcini su podjeljene njegovim prijateljima: Hoše k, braca Mujic, Buco..Sve svojima! I sad kao on pomaze obrazovanje.. Ha!! I gosp. Misim mu se samo uvlaci u d.upe da bi i dalje ostao direktor skole..
onda mos mislit kako su drugi opremljeni
MOja raja!
lijepa vijest, ali sto je u drugim drzavama normalna stvar nama je aman zaman, svaka im cast.