Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne treba nama super moderni zatvor, nama treba logor koji moze da primi bar 20 000 ljudi i svakom koji uđe zalijepiti kramp i lopatu za ruke da ih ne ispusta dok ne odsluzi kaznu, A te pare dati policiji tako da ne bude korumpirana.
Jupiiiiii konačno
Pa kapazitet tog zatvora nece biti dovoljan da nase kriminalne politicare smjesti. Trebao bi imati deset puta veci kapazitet.
je li to ono mjesto gdje ce osudjeni kriminalci izlezavati se i imati biblioteku kompjutere i kablovsku besplatno dok mi ostali sve to placamo i sebi i njima ?